Publieke sector
 
 
 

Onze HR-outsourcing: verrijk uw team met onze specialisten

Mist u één of meer HR-specialisten op een cruciale plaats in uw organisatie? Tijdelijk? Of is een rekruteringstraject voor die functie(s) niet opportuun? Kies dan voor outsourcing door Securex. Dan verrijkt u uw HR-team met een gedreven en ervaren expert.

Vier voordelen van outsourcing

Twijfelt u tussen een externe Securex-consultant en een HR-specialist in vast dienstverband? Dan geven we u graag vier redenen om met ons in zee te gaan.

  1. Continuïteit – Onze consultants zijn razendsnel ingewerkt en doen uw processen op wieltjes lopen. Zo verliest u geen tijd aan een lang rekruteringstraject. Ze blijven bovendien op post zo lang u hen nodig hebt.
  2. Flexibiliteit – U beëindigt de taak van uw interne Securex-consultant net zo snel als u hem opstartte. Zonder de muizenissen van het arbeidsrecht.
  3. Kostenefficiëntie – U kent het tarief van uw consultant van bij de start. U weet dus precies wat u betaalt. Geen verborgen kosten.
  4. Kennisinjectie – Onze consultants zijn goed opgeleide en ervaren experts in hun vakgebied. Ze geven uw organisatie een onmiddellijke kennisboost en laten na hun vertrek heel wat informatie achter.

HR-outsourcing op elk niveau

Hebt u een tijdelijke medewerker nodig die meedraait in uw processen? Of wilt u die processen net structureel herbekijken en zoekt u daarvoor externe hulp? Onze consultants zijn inzetbaar op elk niveau van uw organisatie:

  • Operationeel: om een dringende nood aan HR-personeel op te vangen
  • Projectmatig: om HR-processen te implementeren of optimaliseren
  • Als interim manager: om uw HR-team te leiden en te sturen

HR-outsourcing in vijf domeinen

U vindt in onze grote pool van consultants vast een expert voor uw project. Dit zijn onze belangrijkste kennisdomeinen: