Publieke sector
 
 

Sociaal en fiscaal nieuws

 

Securex-diensten voor de publieke sector

Gemeentebesturen, OCMW's, lokale politie, brandweer … Securex is er ook voor ú! Wij bieden u een waaier van diensten en hulpmiddelen: van aanwerving tot personeelsbeleid, van welzijn tot veiligheid. En ze zijn stuk voor stuk perfect afgestemd op de specifieke kenmerken van de openbare sector. Onze experts en consulenten staan altijd klaar om u te helpen met al hun kennis en ervaring.

Wij bieden u onze dienstverlening in zowel Health & Safety als in HR advies.

Health & Safety: de welzijnsoplossing voor uw medewerkers en uw sector

Securex staat borg voor het welzijn in uw sector. Het is niet altijd zo eenvoudig om alle aspecten van het welzijnsbeleid in goede banen te leiden, zoals de verbetering van de arbeidsomstandigheden, de indijking van ziekteverzuim, de juiste ondersteuning van de werknemers. Het unieke Securex inzetbaarheidsmodel past zich perfect aan de specifieke kenmerken van uw sector aan. Onze unieke geïntegreerde en multidisciplinaire aanpak steunt op vijf pijlers: psychosociale aspecten, gezondheid, ziekte en verzuim, veiligheid en arbeidsomstandigheden. Daarmee grijpt u direct in op het welzijn van uw medewerkers en dus op hun prestaties.

HR-advies van A tot Z

Werft u mensen aan en wilt u uw profielen evalueren? Wilt u dat uw medewerkers groeien in hun job en wilt u hun talenten veiligstellen? Moet u outplacement voorzien voor een ontslagen medewerker? Wilt u werk maken van leadership? Kortom, hebt u een HR-specialist nodig? Securex stelt u experts en consulenten ter beschikking die u helpen bij het personeelsbeleid. Coaching, ontwikkelingsplannen, opleiding, talentenbeheer, noem maar op: Securex staat altijd voor u klaar met zijn diensten en hulpmiddelen op maat. 

Werkt u in de openbare sector en hebt u een duwtje in de rug nodig bij uw HR-beleid? Volg het voorbeeld van een groot aantal van onze klanten: OCMW’s, politiezones, gemeente- en provinciebesturen. Ontdek snel alle troeven van Securex en doe uw voordeel met de expertise van onze consultants.