Particulier
 
 
 
 

Hoe aansluiten?

U bent werkgever?

Iedere werkgever die personeel tewerkstelt moet zich verplicht aansluiten. De aansluiting dient binnen de 90 kalenderdagen na aanwerving van het eerste personeelslid te gebeuren.

Als werkgever zal u een aansluitingsformulier moeten invullen en ondertekenen. U dient steeds een kopie van het Belgisch Staatsblad met vermelding van de oprichting en de benoemingen bij te voegen.

De aansluiting bij een kinderbijslagfonds duurt, wettelijk gezien, 4 jaar. Na 4 jaar kan de firma het kinderbijslagfonds met een vooropzeg van 30 kalenderdagen verlaten.

Contacteer ons voor meer informatie: kbf.contracten@securex.be of bel naar 09 235 60 25.

Overstappen als werkgever naar het Kinderbijslagfonds Securex

Een mogelijke overstap naar het Kinderbijslagfonds Securex is heel eenvoudig: wij regelen alle formaliteiten voor u:

  • We zeggen uw contract op bij uw huidig kinderbijslagfonds (hierbij geldt een opzegtermijn van 30 dagen die ingaat op de eerste dag van de laatste maand van het kwartaal;
  • We sluiten u aan bij ons kinderbijslagfonds van zodra het volgend kwartaal van start gaat;
  • We garanderen u een vlekkeloze overgang. Alle dossiers en betalingsgegevens worden opgevraagd en de uitbetalingen blijven verzekerd voor uw werknemers.

Contacteer ons voor meer informatie: kbf.contracten@securex.be of bel naar 09 235 60 25.

U bent zelfstandige?

Geniet u al kinderbijslag in België?

U hoeft niets te ondernemen indien u al Belgische kinderbijslag ontvangt.

Bent u klant bij het Sociaal Verzekeringsfonds Integrity? Dan wordt uw dossier automatisch opgevolgd door het Kinderbijslagfonds Securex.

Geniet u nog geen kinderbijslag in België?

Indien u nog geen Belgische kinderbijslag ontvangt maar wel van een ander land of als u nog nooit kinderbijslag ontvangen hebt voor uw kinderen, dan vragen wij u ons te contacteren: kbf@securex.be of op het nummer 09 235 60 25.