Particulier
 
 
 

Alles voor uw toekomst

Securex geeft om uw toekomst. We willen dat u zonder zorgen geniet van uw privé- en werkleven. En staan daarom met een waaier aan diensten voor u klaar.

Ontdek ons nieuwe kinderbijslagfonds: Infino

Securex en Acerta bundelen de krachten van hun kinderbijslagfondsen in … Infino. Bij Infino zijn we er om ouders en kinderen nog beter te helpen op een manier die aansluit bij de samenleving van vandaag. Met onze dienstverlening, correcte betalingen en relevante adviezen, staan wij onze klanten zo goed mogelijk bij. Zo willen we uitgroeien tot een partner waar gezinnen echt op kunnen rekenen.

Ontdek Infino en onze gloednieuwe website op www.infino.be of ga verder naar de website van het kinderbijslagfonds Securex.

Loopbaanbegeleiding: geef uw carrière een boost

Maak komaf met uw professionele dip, en doe een beroep onze loopbaanbegeleiding. Uw persoonlijke coach legt uw sterktes bloot. En bekijkt hoe u uw carrière een nieuwe wending geeft. Zodat u met plezier aan de slag blijft. Loopbaanbegeleiding is een initiatief van de Vlaamse Overheid. U betaalt er 40 euro voor, met cheques die u bestelt via de VDAB. Bekijk hoe u uw carrière nieuw leven inblaast.

Wij helpen mensen met een beperking en al wie hen helpt

Hebt u recht op een PVB (persoonsvolgend budget)? Dan doet u misschien een beroep op een persoonlijke assistent. In dat geval bent u de werkgever van die persoonlijke assistent. Hoe regelt u de personeelsadministratie? Hoe zorgt u dat u met alles in regel bent? Ontdek alles over het persoonsvolgend budget (PVB).