Particulier
 
 
 
 

Alles voor uw toekomst

Securex geeft om uw toekomst. We willen dat u zonder zorgen geniet van uw privé- en werkleven. En staan daarom met een waaier aan diensten voor u klaar.

Kinderbijslagfonds: beleef een zorgeloze toekomst met uw kinderen

Maak u niet langer zorgen om de kinderbijslag van uw werknemers. Sluit u als werkgever vandaag nog aan bij ons kinderbijslagfonds. Uw werknemers kunnen beroep doen op experts die de wetgeving op hun duimpje kennen, onze garantie op een correcte berekening en tijdige betaling. Hun eigen client advisor die hun dossier in goede banen leidt en hun vragen beantwoordt. Bovendien kunnen ze hun gegevens online en dus altijd en overal raadplegen. Lees meer over ons kinderbijslagfonds.

Loopbaanbegeleiding: geef uw carrière een boost

Maak komaf met uw professionele dip, en doe een beroep onze loopbaanbegeleiding. Uw persoonlijke coach legt uw sterktes bloot. En bekijkt hoe u uw carrière een nieuwe wending geeft. Zodat u met plezier aan de slag blijft. Loopbaanbegeleiding is een initiatief van de Vlaamse Overheid. U betaalt er 40 euro voor, met cheques die u bestelt via de VDAB. Bekijk hoe u uw carrière nieuw leven inblaast.

Wij helpen mensen met een beperking en al wie hen helpt

Hebt u recht op een PVB (persoonsvolgend budget)? Dan doet u misschien een beroep op een persoonlijke assistent. In dat geval bent u de werkgever van die persoonlijke assistent. Hoe regelt u de personeelsadministratie? Hoe zorgt u dat u met alles in regel bent? Ontdek alles over het persoonsvolgend budget (PVB).