KMO
 
 
 

Uw preventie- en welzijnsbeleid helpt u duurzaam te ondernemen

De beste werkomgeving? Dat is er een vol gemotiveerde, gelukkige en gezonde medewerkers. Die ook tevreden blijven. Want iedereen zal langer moeten werken.

Ook de inzetbaarheid van uw mensen wordt steeds belangrijker. Investeert u in hun welzijn? Dan bent u duurzaam aan het ondernemen.

Duurzaam ondernemen: gestructureerde aanpak

Securex ontwikkelde een brede, gefaseerde aanpak voor een gezonde, stimulerende werkomgeving: de WelzijnsWijzer. Die integreert expertise uit alle mogelijke vakgebieden, en mondt uit in een alomvattend WelzijnsPlan. Een essentiële aanvulling op uw beleid voor duurzaam ondernemen. Maak meteen kennis met onze departementen:

Health & Safety Online: dé tool voor duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen start bij een efficiënte organisatie. Kent u het gebruiksvriendelijke platform Health & Safety Online al? Dat helpt u om uw preventiebeleid te optimaliseren, door nauwer en efficiënter samen te werken met uw externe dienst voor preventie en bescherming op het werk.

U vindt Health & Safety Online via het Securex-webportaal. En gebruikt de tool om activiteiten en documenten te verwerken, te plannen en te beheren.

Duurzaam ondernemen: inzetbaarheid bevorderen met experts

Het team experts van Securex is actief op tal van welzijnsdomeinen. Arbeidsgeneesheren en psychologen, ergonomen en hygiënisten, HR-consultants en bewegingsdeskundigen, … Ze staan u bij met creatieve en doeltreffende oplossingen.

Vragen over duurzaam ondernemen en de inzetbaarheid van uw medewerkers? Contacteer ons nu.