KMO
 
 
 

Praktijkgerichte opleidingen: op de hoogte van HR

Leer de kneepjes van het HR-vak en pas ze meteen toe op de werkvloer. Of stuur uw HR-medewerkers op cursus en verwelkom hen terug, gewapend met nieuwe kennis en vaardigheden. De praktijkgerichte trainingen van Securex spelen het klaar.

Hun troeven:

  • Aangepast aan uw noden
    Naast een uitgebreid aanbod standaardopleidingen, stemt Securex zijn trainingen ook graag af op uw noden en vragen. Hebt u een specifieke opleiding voor ogen? Een training die ingaat op de bijzonderheden van uw bedrijf? Dan werken we die graag voor u uit.
  • In handen van experts
    Securex haalt zijn trainers van the field naar het klaslokaal. Ze staan met beide voeten in het bedrijfsleven en kennen de uitdagingen op de werkvloer. Het zijn stuk voor stuk experts – van ingenieurs over psychologen, tot juristen.
  • Toepasbaar in uw bedrijf
    De Securex-experts beloven trainingen vól praktijkvoorbeelden, die u moeiteloos toepast in uw bedrijf. Via casestudies ontleden ze bepaalde thema’s en problemen. En aan de hand van gerichte vragen leiden ze u tot de juiste oplossingen. Met die methode biedt u straks in uw bedrijf alle problemen het hoofd.

Securex heeft een reeks algemene trainingen in de aanbieding, maar buigt zich ook graag samen met u over bedrijfsgerichte opleidingen.

Bekijk onze opleidingstool en ontdek welke training inspeelt op uw vragen. Of neem contact met ons op  om een specifieke cursus uit te werken.