KMO
 
 
 

HRonline voor comfortabel personeelsbeheer

Werk geven, brengt ook veel werk met zich mee. Denk maar aan de DIMONA-aangifte,  het loon- en personeelsbeheer en de verplichte verzekeringen en aansluitingen.

Dat pakket met administratieve taken weegt zwaar door. Daarom verlicht Securex voor u het werk met een baanbrekend hulpmiddel: HRonline.

Personeelsgegevens bewaren én verwerken

HRonline komt als geroepen voor kmo’s als de uwe: via het onlinemanagementsysteem stuurt u snel en gemakkelijk al uw werkgevers- en werknemersadministratie door.

Maar HRonline is méér dan een doorgeefluik. Het biedt vooral praktische ondersteuning:

 • U stelt rechtstreeks vragen aan uw Client Advisor en zoekt via HRonline extra informatie op.
 • U volgt de status van alle handelingen op de voet, via het transparante tracking & tracing-systeem.
 • U gebruikt hetzelfde digitale platform als uw Client Advisor en de Securex-experts: zo werkt iedereen altijd in hetzelfde dossier – efficiënt en foutloos.
 • U krijgt toegang tot extra hulpmiddelen en links naar simulators, databanken of voorbeelden.
 • U voert een doorgedreven personeelsbeheer uit via de aanvullende modules HRonline Talent en HRonline ESS/MSS. Met de Talent-module stroomlijnt u al uw Talent Management-processen, en via ESS/MSS beheren uw werknemers zelf hun gegevens en afwezigheden.

Troeven van HRonline

 • Gebruiksvriendelijk
  Via één login en wachtwoord bereikt u alle HRonline-toepassingen, die zich vlot laten bedienen.
 • Betrouwbaar en transparant
  HRonline garandeert u een feilloze behandeling, opvolging, controle en validatie van uw volledige loon- en personeelsadministratie. En u houdt het verloop met één muisklik in de gaten.
 • Kosteloos
  Het enige wat u moet hebben? Een computer met internetverbinding. Securex zorgt voor de software, updates en upgrades, en veilige back-ups.
 • Altijd en overal
  Op het onlineplatform vindt u altijd uw gegevens in real time. Ook alle offline-communicatie, zoals faxen en brieven, vindt u online terug – waar en wanneer ook.
 • Minimale input, maximale output
  U geeft eenmalig de basisgegevens, uurroosters en betaaldata in. Daarna voert HRonline de loonberekening en stortingen automatisch uit. Tegelijk houdt het ook alle gegevens up-to-date voor een correcte aangifte bij de RSZ.

HRonline? Winst gegarandeerd!

HRonline bestaat in twee versies, afgestemd op de omvang van uw personeelsbestand: het basispakket en het uitgebreide HRonline 50.

Vraag Securex welke versie het beste bij uw kmo past. En ga een digitale samenwerking met ons aan. Zo bespaart u tijd en geld, en werkt u efficiëntie.