KMO
 
 
 

HRonline: digitale expertise voor uw personeelsbeheer

U en uw personeelsverantwoordelijke kennen de administratieve taken die bij een degelijk personeelsbeleid horen – van correcte loonberekeningen tot verplichte aangiftes en verzekeringen. Een takenpakket dat jullie stevig in handen hebben.

Maar wat met de uitdagingen van morgen? Daarvoor mist u vaak tijd of specifieke inzichten. Geen nood: Securex bereidt u er vandaag al op voor – met het baanbrekende hulpmiddel HRonline.

Onze software. Uw service

Met HRonline maakt Securex het motto software as a service (SaaS) waar: het digitale platform vergemakkelijkt uw werkgevers- en werknemersadministratie, en helpt u toekomstige uitdagingen het hoofd te bieden.

HRonline is specifiek ontwikkeld voor het beheer van uw uitgebreide personeelsbestand, en speelt in op uw hoogstaande eisen. Het biedt een praktische, betrouwbare ondersteuning:

 • U stuurt gegevens door, vraagt informatie op en stelt rechtstreeks vragen aan uw Client Advisor.
 • U volgt de status van alle handelingen op de voet, via het transparante tracking & tracing-systeem.
 • U gebruikt hetzelfde digitale platform als uw Client Advisor en de Securex-experts: zo werkt iedereen altijd in hetzelfde dossier – efficiënt en foutloos.
 • U krijgt toegang tot extra hulpmiddelen en links naar simulators, databanken of voorbeelden
 • U voert een doorgedreven personeelsbeheer uit via de aanvullende modules HRonline Talent en HRonline ESS/MSS. Met de Talent-module stroomlijnt u al uw Talent Management-processen, en via ESS/MSS beheren uw werknemers zelf hun gegevens en afwezigheden.

Troeven van HRonline

 • Gebruiksvriendelijk
  Via één login en wachtwoord bereikt u alle HRonline-toepassingen, die zich vlot laten bedienen.
 • Betrouwbaar en transparant
  HRonline garandeert u een feilloze behandeling, opvolging, controle en validatie van uw volledige loon- en personeelsadministratie. En u houdt het verloop met één muisklik in de gaten.
 • Kosteloos
  Het enige wat u moet hebben? Een computer met internetverbinding. Securex zorgt voor de software, updates en upgrades, en veilige back-ups.
 • Altijd en overal
  Op het onlineplatform vindt u altijd uw gegevens in real time. Ook alle offline-communicatie, zoals faxen en brieven, vindt u online terug – waar en wanneer ook.
 • Minimale input, maximale output
  U geeft eenmalig de basisgegevens, uurroosters en betaaldata in. Daarna voert HRonline de loonberekening en stortingen automatisch uit. Tegelijk houdt het ook alle gegevens up-to-date voor een correcte aangifte bij de RSZ.

HRonline 2versies klaar voor morgen!

HRonline bestaat in twee versies, afgestemd op de omvang van uw personeelsbestand:  een gepreconfigureerd en een configureerbare versie. Allebei geknipt voor ambitieuze kmo’s met specifieke wensen op het vlak van personeelsbeheer