KMO
 
 
 

Outsourcing personeelsbeheer? Een beleid dat meegroeit

Een onderneming in volle bloei kampt vaak met organisatorische problemen – zoals een personeelsadministratie of een HR-afdeling die nog achterop hinkt. Zo loopt u het risico om de nieuwe ontwikkelingen af te remmen.

De oplossing: de outsourcing van uw personeelsbeheer. Bij Securex vindt u verschillende specialisten die uw HR-beleid voor korte of lange termijn willen stroomlijnen.

Een helpende hand met kennis van zaken

Verhoogt de werkdruk plots? Of vragen nieuwe projecten om kennis die u (nog) niet in huis hebt? Dan is een helpende hand aangewezen.

Een vaste werknemer in loondienst is vaak nog een brug te ver: het kost u handenvol geld, en u verliest veel tijd met de opleiding en de inwerking. Een Securex-consultant komt dan als geroepen. Hij levert ondersteunende HR-diensten en managementoplossingen. Zo helpt hij u onder meer met:

 • uw loonbeleid en de optimalisering van de loonadministratie
 • een operationele personeelsadministratie
 • uw motivatie- en opleidingsbeleid
 • uw aanwerving- en evaluatieprocedures
 • deskundig advies over personeelszaken

Voordelen van de outsourcing van uw personeelsbeheer

 • Snelle oplossing
  Er staat meteen een externe consultant klaar die zich snel inwerkt. Bovendien heeft hij een pak HR-ervaring en werkt hij moeiteloos samen met het sociaal secretariaat van Securex.
 • Kostenbesparend
  Een nieuwe werknemer in vaste loondienst aanwerven? Dat kost niet alleen veel geld. U verliest ook kostbare tijd aan de zoektocht, de opleiding en de inwerking. Met de outsourcing van uw personeelsbeheer vermijdt u deze kosten.
 • Zorgeloos alternatief
  U bent niet alleen zeker van een vlekkeloos personeelsbeheer. U en uw medewerkers kunnen ook met alle vragen bij een vaste contactpersoon terecht.
 • Stevige fundamenten
  Bij de opstart verzamelt Securex alle informatie en documentatie over uw loon- en personeelsbeheer. Een rapport omschrijft dan alle taken en procedures, zodat de externe consultant op uw wensen én uw beleid inspeelt.
 • Altijd correct
  U hoeft de sociale wetgeving niet langer op de voet te volgen. Securex kent alle regels op zijn duimpje en zorgt dat uw personeelsbeheer eraan voldoet.

Outsourcing van uw personeelsbeheer aan Securex

Met de outsourcing van uw personeelsbeheer aan Securex zit uw onderneming op koers voor alle nieuwe uitdagingen. Uw externe consultant begeleidt uw personeelsbeleid zo uitvoerig en lang als dat nodig is.

Zoekt u naar een andere ondersteuning voor uw personeelsbeheer? Securex heeft ze: via OutsouHRce besteedt u het volledige administratieve luik van uw loon- en personeelsbeheer aan ons uit. En ook ComfoHRt of ExpeHRt bieden een prima aanvulling op uw HR-beleid.