KMO
 
 
 
 

Personeelsafdeling geknipt voor de uitbesteding van uw HR

De toekomst van uw onderneming? Die laat zich niet voorspellen: groeien, afslanken, nieuwe activiteiten, buitenlandse kansen, … . Allemaal acties die uw personeelsbeleid en de omvang van uw HR-afdeling beïnvloeden.

Maar tijdig de geknipte HR-krachten vinden om uw personeelsafdeling te versterken? Het is een moeizaam en duur proces. Eén dat u vermijdt dankzij Securex OutsouHRce: met de uitbesteding van uw HR aan Securex vergroot en specialiseert u de personeelsafdeling in de mate die op dat moment nodig is.

Uitbesteding van HR. Behoud van controle

Met OutsouHRce van Securex speelt u in op elke bedrijfsevolutie. Onze specialisten vullen uw personeelsafdeling aan, u behoudt de beslissingsmacht. Zo verloopt de uitbesteding van uw HR-taken flexibel en efficiënt.

 • U laat uw personeelsadministratie over aan ijzersterke HR-specialisten die uw personeelsbeleid proactief en geïntegreerd aanpakken.
 • U zet de specialisten bij u op kantoor of op afstand aan het werk.
 • U geniet van advies en sociaaljuridische ondersteuning.
 • U gebruikt het managementinstrument HRonline voor al uw personeelsdocumenten.
 • U vindt relevante informatie, voorbeelden en simulaties op het Securex Portaal.

Troeven van OutsouHRce

 • Doeltreffende aanpak van operationele HR-taken
  Welke veranderingen uw bedrijf ook ondergaat, uw loon- en personeelsadministratie lijdt er nooit onder. Dankzij de direct inzetbare Securex-experts.
 • Eerlijke prijs voor scherpe service
  U betaalt geen cent te veel voor Securex OutsouHRce. Want we rekenen u alleen de gebruikte tijd aan, die we registeren met maandelijkse activiteitenrapporten.
 • Externe personeelsmedewerker, interne aanpak
  Onze externe Securex-experts maken er een erezaak van uw activiteiten op dezelfde manier uit te voeren als uw interne personeelsleden. Wedden dat u het verschil niet merkt?
 • Altijd de juiste HR-specialisten
  Er staat een ervaren, multidisciplinair team van experts voor u klaar. Allemaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo vindt u voor elke HR-klus de geknipte specialist.
 • Personeelsafdeling is precies op maat
  Meer of minder specialisten die de uitbesteding van uw HR voor hun rekening nemen? Met OutsouHRce is uw afdeling altijd afgestemd op de actuele bedrijfstoestand.
 • U houdt de handen vrij om te ondernemen
  U delegeert de HR-taken aan een betrouwbare partner die precies weet wat er wordt verwacht. Zo focust u zich onbekommerd op uw bedrijf en zijn activiteiten.

Tijdelijke uitbesteding: uw HR-beleid wint erbij

Is uw HR-medewerker voor lange tijd afwezig en komt de loonadministratie in het gedrang? Groeit uw bedrijf, maar uw personeelsafdeling niet? Of voorziet u voor de Belgische vestiging van uw internationale bedrijf liever geen HR-dienst?  Dan biedt de tijdelijke uitbesteding van uw HR-taken de oplossingen: onze experts zitten klaar om uw dagelijkse HR-opdrachten over te nemen. U beslist zelf hoeveel u er aan hen toevertrouwt.

Een andere ondersteuning voor uw personeelsafdeling in gedachte? Securex denkt met u mee: via de outsourcing van uw personeelsbeheer krijgt u steun bij de uitstippeling van uw HR-beleid. Ook ComfoHRt of ExpeHRt bieden een prima aanvulling.