KMO
 
 
 

Win tijd met de uitbesteding van uw personeelsadministratie

Time is money: de leuze van iedere gedreven ondernemer. Maar tijd is schaars. Zeker omdat er bij ondernemen ook een berg loon- en personeelsadministratie hoort. En lang niet alle kmo’s kunnen investeren in een eigen personeelsdienst. Doen ze dat wel? Ook dan creëren bedrijfsevoluties soms een overvloed aan werk.

De tijd die u daar vandaag aan verliest, wint u terug met de uitbesteding van uw personeelsadministratie.

Uw externe personeelsafdeling

De HR-experts van Securex vormen graag uw externe personeelsafdeling – of een deel ervan. U beslist de graad van uitbesteding van uw personeelsadministratie:

 • OursouHRce: operationele versterking
  U plukt bepaalde administratieve, operationele taken bij uw personeelsdienst weg en brengt ze onder bij Securex. U houdt daarbij zelf het volledige beslissingsrecht in handen.
 • Outsourcing: adviserende overname
  Weinig of geen tijd om een doordacht personeelsbeleid uit te stippelen? Securex doet het voor u. Uw vaste contactpersoon helpt u onder meer bij het opstellen van uw loonbeleid, evaluatieprocessen en aanwervingen.

Slimme uitbesteding van uw personeelsadministratie

Een gedeeltelijke of volledige uitbesteding van uw personeelsadministratie? U wint er niet alleen tijd mee, het levert u ook deze extra’s op:

 • Flexibel
  U speelt moeiteloos in op plotse bedrijfsevoluties of onverwachte veranderingen. Uw HR-beleid is er altijd op afgestemd en onze HR-experts staan paraat voor bijkomende steun.
 • Kostenbesparend
  U bespaart op een eigen of volledig uitgebouwde personeelsafdeling, zonder in te boeten op de kwaliteit van uw personeelsbeheer.
 • Geruststellend
  Uw personeelsbeheer is in veilige professionele handen, waardoor u altijd in orde bent met alle wettelijke en administratieve verplichtingen.

Uitbesteding van uw personeelsadministratie … aan Securex

Plezier uzelf of uw overwerkte personeelsafdeling met de uitbesteding van uw personeelsadministratie – helemaal of gedeeltelijk. De HR-experts van Securex nemen de klus er graag bij. Meer nog: ze zijn erop gebrand!

Uw personeelsadministratie niet extern, maar intern opvolgen? Ook dan is Securex uw ideale partner met ComfoHRt of ExpeHRt.