KMO
 
 
 

Bind uw werknemers met uw loon- en personeelsbeleid

Talentvolle werkkrachten aantrekken, is één ding. Ze houden een ander. En nochtans is dat laatste cruciaal. Want hun inzet, prestaties en betrokkenheid bepalen uw successen.

Leg daarom uw medewerkers in de watten. Met een transparante samenwerking, die aandacht besteedt aan motivatie en opleidingen. Maar méér nog met een gestructureerd loon- en personeelsbeleid. Dat biedt hen zekerheid, via een correcte betaling en wettelijk verplichte omkadering. U bindt zo uw werknemers aan uw bedrijf.

Tijdrovend loon- en personeelsbeleid

Een duidelijk loon- en personeelsbeleid: het vraagt veel tijd en werk. En die besteedt u als ondernemer liever aan … ondernemen.

Bovendien dreigt u of uw personeelsverantwoordelijke te verdwalen in het HR-doolhof vol regels en verplichtingen. Want naast de loonadministratie wachten nog een berg HR-taken:

Hulp bij uw loon- en personeelsbeleid

Of u nu een eigen personeelsafdeling hebt of niet, een helpende hand is welkom. Daarom schiet Securex te hulp – op de manier die uw loon- en personeelsbeleid het best ondersteunt:

  • De totaaloplossing: Securex ComfoHRt
    De Securex-experts zijn uw rechterhand. U bezorgt ons de loon- en personeelsgegevens. Wij verwerken ze. Tegen een vaste prijs per maand.
  • Het maatwerk: Securex ExpeHRt
    U kiest welke HR-taken u aan Securex geeft en welke u zelf voor uw rekening blijft nemen.
  • De uitbesteding: Securex OutsouHRce
    In plaats van uw eigen personeelsafdeling uit te bouwen of te versterken, vertrouwt u tijdelijk of voor langere termijn op onze HR-specialisten. Zij nemen u al het werk uit handen.

Slim beleid. Lange samenwerking

Brengt u uw HR-taken onder bij Securex? Dan houdt u de handen vrij om te ondernemen. Samen met uw getalenteerde medewerkers, die met plezier uw bedrijf blijven versterken – dankzij uw doordacht loon- en personeelsbeleid.