KMO
 
 
 

Legal Packages: alle antwoorden gebundeld

Met uw HR-beleid botst u niet op één vraag over de wettelijke bepalingen of sociaaljuridische regels. Er duiken er verschillende op. En vaak lokt de ene actie nieuwe hoofdbrekers op.

Daarom bundelde Securex een reeks juridische adviezen en ondersteunende diensten in handige Legal Packages. Elk pakket gidst u door een volledige HR-handeling. Zo beantwoorden we meteen álle vragen rond een bepaald luik uit uw personeelsbeheer.

Onze all-inpakketten

Securex verzamelde de kennis en best practices van zijn juridische consultants, en verdeelde die over Legal Packages.

Enkele voorbeelden van onze all-inpakketten:

 • Legal Package Sociale Audit
  Met een checklist ontdekt u welke verplichting u moet naleven en controleert u meteen of u dat ook doet. De checklist over uw sociale documenten vormen de basis voor een juridische analyse van ongeveer twee uur.
 • Legal Package Tijdskrediet
  Onze juristen berekenen hoeveel personen er in uw onderneming gelijktijdig tijdskrediet kunnen opnemen en op welk moment ze dat kunnen. Zo beantwoordt u de aanvragen van uw werknemers correct.
 • Legal Package Loonoptimalisatie
  Op basis van een doordachte vragenlijst over diverse loononderdelen en de kostenvergoedingen bepaalt u voor welke steun u bij de Securex-specialisten aanklopt. Of u gaat zelf aan de slag met standaarddocumenten, of u vult die aan met extra juridisch advies, of we werken een pakket op maat uit.
 • Legal Package Sociale verkiezingen
  U geniet van een volledige en praktische ondersteuning bij de organisatie van de Sociale Verkiezingen. Onze juristen begeleiden u ervoor, tijdens en na.

Kies uw juridisch pakket

Met de Legal Packages vertrouwt u op een efficiënte, gerichte dienstverlening van een team ervaren juristen. Geïnteresseerd? Neem contact op met Securex en kies de all-informule die u past.