KMO
 
 
 

De HR-coach stroomlijnt uw personeelsbeleid

Personeelsbeheer is méér dan de lonen tijdig uitbetalen. Een goed, doordacht HR-beleid is de motor van uw bedrijf. En er komen heel wat administratieve, juridische en praktische uitdagingen bij kijken.

Hulp en advies zijn dus welkom. En u krijgt ze ook – van de HR-coach van Securex.

Begeleiding bij alle HR-sleutelmomenten

Securex stopt niet bij de beste oplossingen voor uw loon- en personeelsadministratie. We gaan verder: met onze extended services bieden we een antwoord op al uw HR-vragen.

Zo begeleidt de HR-Coach u tijdens een reeks sleutelmomenten in uw personeelsbeheer – u beslist zelf wanneer u zijn hulp inroept.

 • U krijgt gericht advies bij de algemene implementatie van uw HR-projecten.
 • U krijgt praktische ondersteuning bij uw dagelijkse HR-taken: van het selectie- en rekruteringsproces, over de bepaling en opvolging van de opleidingsbehoeften, tot de uitwerking van een strategie rond extralegale voordelen.
 • U laat u op weg zetten door de handige modellen en procedures die de HR-coaches uitwerkten op basis van hun ervaringen.

U klopt, waar en wanneer u wilt, aan bij uw HR-Coaches. Want via het revolutionaire HRonline-platform communiceert u niet alleen rechtstreeks met hen. U hebt ook een constante toegang tot de rapporten, voorbeelden, simulaties, hulpmiddelen en artikels die ze voor u verzamelden.

Troeven van de HR-Coach

 • Totaalaanpak
  De HR-Coach werkt nauw samen met uw vertrouwde Client Advisor en het sociaal secretariaat. Zo zijn al uw dossiergegevens meteen voorhanden.
 • Schat aan ervaring
  Het advies van de HR-Coach is doorspekt met ervaringen uit diverse HR-domeinen, bedrijfstypes en sectoren.
 • Geen bandwerk
  De HR-Coach kruipt in uw huid: zijn advies is gebaseerd op een oriënterend gesprek en uw werkgeversdossier bij het sociaal secretariaat.
 • Flexibele service
  Eenmalige, tijdelijke of regelmatige ondersteuning? U beslist hoe vaak u een beroep doet op de HR-Coach – hij staat altijd klaar.

Steun van de HR-coach

Uw onderneming op volle kracht laten draaien? Dat doet u met een doordacht personeelsbeleid – uw grootste bedrijfskapitaal, uw personeel, plukt er de vruchten van. De HR-coaches van Securex werken er graag aan mee.