KMO
 
 
 

Management Report: de hulp om uw HR-indicatoren te volgen en te meten

Hoeveel uren klein verlet betaalde u het afgelopen jaar? Hoeveel afwezigheidsdagen noteerde u in uw organisatie? Ging het daarbij om ziekte, of om ‘vakantie’? Hoe hoog waren uw loonkosten de voorbije drie jaar? En hoe verhoudt het salarisprofiel van uw organisatie zich tot die van onze andere klanten?

Voor het dagelijkse en jaarlijkse bestuur van uw onderneming is het belangrijk om enkele essentiële HR-indicatoren in het oog te houden: uw loonkosten, het aantal afwezigheidsdagen, de vergelijking tussen het brutoloon van uw medewerkers en hun netto-opbrengst, …

HR-indicatoren houden u op het juiste spoor. Neem uw loonbeslissingen dus op basis van actuele cijfers. Met een abonnement op Management Report doet u dat eenvoudig, doeltreffend en flexibel.

Benieuwd naar uw tarieven? Mail ons nu.

 

Management Report: niets dan voordelen

-      Meet uw HR-indicatoren
Management Report biedt u de volgende rapporten: uw meest gebruikte salarisposten, uw absenteïsmetoestand (van algemeen tot gedetailleerd), een overzicht van uw loonkosten voor een periode van drie jaar, een vergelijkingstabel tussen bruto en netto, een reconciliatie om de lonen van twee maanden aan elkaar te toetsen, en een HR-rapport dat uw gegevens vergelijkt met die van andere Securex-klanten – voor ondernemingen met meer dan dertig medewerkers.

-      Visualiseer uw gegevens zoals u het wilt
Via Management Report creëert u gepersonaliseerde rapporten. Voor uw volledige onderneming, voor een groep medewerkers en zelfs voor één werkkracht. U kiest de indicatoren die u interesseren en de referentieperiode, de opmaak van het rapport en de vorm waarin u het wilt delen: xls, html, pdf, …

-      Blijf de klok rond op de hoogte
Management Report is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar beschikbaar. Het platform baseert zich op de salarisgegevens die ons sociaal secretariaat verzamelt. Zo stelt u de meest actuele en transparante personeelsrapporten samen. Securex houdt ze trouwens altijd binnen handbereik – via uw klantenportaal.

-      Pluk een jaar lang de vruchten van uw abonnement
Management Report gebruikt een abonnementsformule. Zo vraagt u het hele jaar door zoveel rapporten op als u maar wenst. Helemaal zelfstandig en zonder extra kosten.