KMO
 
 
 

HRonline eXPRESS

Loonadministratie in een handomdraai

U hebt een stabiel personeelsbestand van maximum 10 medewerkers? Al uw werknemers hebben een vast uurrooster? U werkt nooit of zelden met tijdelijke werkkrachten? En personeelsadministratie beperkt u liefst tot een minimum? Dan is HRonline eXPRESS de tool die u nodig hebt voor de online loonadministratie!

5 redenen om HRonline eXPRESS te kiezen als loonadministratie software

 

 1. Veilig en gebruiksvriendelijk
  Via het beveiligde klantenportaal van Securex hebt u toegang tot HRonline eXPRESS. De intuïtieve webtoepassing is zo eenvoudig in gebruik dat u meteen aan de slag kunt.
 2. Altijd en overal toegankelijk via internet
  Onze software voor loonadministratie is altijd en overal toegankelijk. Het enige wat u nodig hebt is een computer of tablet met internetverbinding.
 3. Snelle & eenvoudige prestatieregistratie
  U selecteert de werknemers voor wie u prestaties wil registreren. Vervolgens hoeft u enkel de afwezigheden in te geven, want de kalenders zijn al ingevuld op basis van de contractueel vastgelegde werkroosters. Daarna verzendt u via één klik de werknemersprestaties naar uw dossierbeheerder.
 4. Loonfiches snel beschikbaar
  Bij Securex gebeurt de gegevensverwerking drie keer per dag. Uw loonfiches zijn dus meestal dezelfde dag al beschikbaar in elektronische vorm.
 5. Milieuvriendelijkheid
  Met HRonline eXPRESS beheert u uw loonadministratie digitaal. Dat betekent minder papier. En dat is beter voor het milieu!

Nood aan meer functionaliteiten voor uw HR-beheer?

Ontdek dan ook onze andere HRonline-oplossingen:

 • HRonline eSSENTIAL, de tool met alle essentiële functionaliteiten voor een vlot en correct personeels- en loonbeheeer.
 • HRonline eXTENDED, het meest complete en geïntegreerde modulaire HR-softwarepakket op de markt.