KMO
 
 
 

HRonline eSSENTIAL

Alle essentiële functionaliteiten voor een vlotte en correcte loon- en personeelsadministratie

U heeft maximum 50 medewerkers in dienst? En om u te ondersteunen bij uw personeelsadministratie en loonbeheer hebt u nood aan een krachtig maar eenvoudig en gebruiksvriendelijk softwarepakket? Dan is HRonline eSSENTIAL een tool op maat van uw onderneming!

10 redenen om HRonline eSSENTIAL te kiezen als loon- en personeelsadministratie software

 1. Altijd en overal toegankelijk via internet
  HRonline eSSENTIAL is altijd en overal toegankelijk. Het enige wat u nodig heb is een computer met internetverbinding.
 2. Veilig
  Via het beveiligde klantenportaal van Securex hebt u toegang tot HRonline eSSENTIAL.
 3. Gebruiksvriendelijk
  De intuïtieve webtoepassing is eenvoudig in gebruik. Een homepagina met handige snelkoppelingen leidt u zonder omwegen naar veelgebruikte acties.
 4. Eén platform voor u en uw client advisor
  Uw client advisor werkt op hetzelfde softwareplatform als u. Dat wil zeggen dat alle bewerkingen in real time gebeuren. En dat uw client advisor, indien nodig, zelfs taken van u kan overnemen.
 5. Vlot en correct personeel- en loonbeheer
  Intelligente wizards en krachtige controlesystemen, handige links naar informatie en tools op maat van uw sector, overzichtelijke dashboards en interessante rapporten. Samen garanderen ze een vlot en correct personeels- en loonbeheer.
 6. Automatische Dimona-aangifte
  Bij het aanwerven van een nieuwe medewerker wordt u begeleid met een handig stappenplan. De verplichte Dimona-aangifte is geïntegreerd en verloopt automatisch.
 7. Snelle & eenvoudige prestatieregistratie
  Omdat elke medewerker gekoppeld is aan een werkrooster, hoeft u enkel afwijkingen op het normale uurrooster te registreren. Dagdelen beheren doet u intuïtief met 3 handige knopjes in uw loon- en personeelsadministratie software.
 8. Loonfiches snel beschikbaar
  In de betaalkalender van HRonline eSSENTIAL geeft u maandelijks het startschot voor uw loonberekening. Uw loonfiches zijn binnen de 24 uur online beschikbaar.
 9. Geïntegreerde rapporten
  HRonline eSSENTIAL voorziet ook een aantal geïntegreerde rapporten. Zo transformeert u al uw personeelsgegevens zonder omwegen in doelgerichte informatie.
 10. Milieuvriendelijkheid
  Met HRonline eSSENTIAL beheert u uw loonadministratie digitaal. Dat betekent minder papier. En dat is beter voor het milieu!

Nood aan meer of minder functionaliteiten voor uw HR-beheer?

Ontdek dan ook onze andere HRonline-oplossingen:

 • HRonline eXTENDED, het meest complete en geïntegreerde modulaire HR-softwarepakket op de markt.
 • HRonline eXPRESS, de intuïtieve webtoepassing voor een snelle en eenvoudige loonadministratie.