KMO
 
 
 

Preventie en bescherming op het werk? Veilig en productief!

Uw favoriete werknemers? Gemotiveerde en tevreden werkkrachten. Aangenaam en productief. En daar kunt u mee voor zorgen, door de welzijnswetgeving na te leven en u te buigen over preventie en bescherming op het werk.

Zo bouwt u aan een veilige werkomgeving met gezonde, efficiënte werkkrachten. En behoren tijdverlies, hoge ziektekosten en ongevallen tot het verleden.

Interne dienst voor preventie en bescherming op het werk

De gezondheid en het welzijn van uw werknemers garanderen? Dat is de taak van de interne preventieadviseur, die u verplicht moet aanstellen. Hij vertegenwoordigt uw interne dienst voor preventie en bescherming op het werk. Die:

  • beheert de risico’s op het vlak van veiligheid, gezondheid, ergonomie, industriële hygiëne en psychosociale aspecten
  • verzekert het welzijn van de werknemers via gezondheidstoezicht

Heeft uw onderneming geen eigen arbeidsgeneesheer of specialisten in een van de vijf risicodomeinen? Dan moet u de versterking van een externe dienst voor preventie en bescherming op het werk inroepen.

Externe dienst voor preventie en bescherming op het werk

Kan uw interne dienst niet alle opdrachten zelf vervullen? Dan doet u een beroep op een erkende externe dienst voor preventie en bescherming op het werk. Zoals die van Securex.

Onze preventieadviseurs nemen u al uw welzijnsverplichtingen uit handen – van arbeidsgeneeskunde tot risicobeheer. En daarbij stopt het niet, u krijgt ook:

  • onbeperkt advies via ons informatie- en documentatiecentrum
  • nuttige opleidingen voor uw personeel
  • onlineplanning van uw medische onderzoeken

Preventie en bescherming op het werk door Securex

Meer dan 25.000 bedrijven brengen vandaag hun externe dienst voor preventie en bescherming op het werk onder bij Securex. Zij vertrouwen op een vlekkeloze service, gegarandeerd door ons ISO9001-certificaat.

Ook voor u creëert Securex graag een veilige, productieve werkomgeving. Neem contact op met Securex.