KMO
 
 
 

Kwaliteitsvol kinderbijslagfonds

Heeft uw kmo werknemers in dienst? Dan moet u zich aansluiten bij een kinderbijslagfonds. Securex is uw betrouwbare, transparante en correcte partner. Onze service is snel en foutloos – precies wat u van uw kinderbijslagfonds verwacht.

Gratis aansluiting

U moet zich binnen 90 dagen na de eerste aanwerving aansluiten bij het Kinderbijslagfonds Securex.

Gebeurt de aansluiting bij het kinderbijslagfonds niet op tijd? Dan vervalt uw vrije keuze. U wordt dan automatisch ingeschreven bij de Rijksdienst voor Kinderbijslag voor Werknemers (RKW). Horeca-uitbaters en werkgevers die alleen thuisarbeiders tewerkstellen, sluiten zich altijd bij de RKW aan.

5 redenen om voor het Securex Kinderbijslagfonds te kiezen

  • Razendsnelle service – Eén bezoekje is genoeg om uw hele dossier in orde te brengen. We verzamelen proactief alle gegevens en regelen daarmee alle administratieve kwesties zonder uw tussenkomst.
  • Foutloze berekening – We houden rekening met alle nieuwe regels bij de calculatie van uw kinderbijslag.
  • Antwoord op vragen – Uw payrollteam kan rechtstreeks contact opnemen met onze specialisten voor een concreet antwoord op hun vragen. En ook uw medewerkers zelf staan we graag te woord.
  • Persoonlijk contact – Uw Client Advisor is uw eerste aanspreekpunt, ook voor kinderbijslagvragen.
  • Altijd op de hoogte – Uw medewerkers raadplegen hun kinderbijslagdossier waar en wanneer ze maar willen: het is de klok rond online in te kijken. Ontdek meer over deze dienst.

Veranderen van kinderbijslagfonds?

Schakelt u graag over naar het Kinderbijslagfonds Securex? Dat lukt moeiteloos. Securex regelt alle formaliteiten:

  • We zeggen uw contract op bij uw huidige kinderbijslagfonds (hierbij geldt een opzegtermijn van dertig dagen, die ingaat op de eerste dag van de laatste kwartaalmaand).
  • We sluiten u aan bij ons kinderbijslagfonds, meteen wanneer het volgende kwartaal van start gaat.
  • We garanderen u een vlekkeloze overgang: we vragen alle dossiers en betalingsgegevens op, en laten de uitbetalingen doorlopen. Zo merken uw werknemers niets van uw overstap.

Contacteer ons voor uw aansluiting bij het Kinderbijslagfonds Securex.