KMO
 
 
 

Werknemer aanwerven: to do's

Of u nu voor de eerste keer werkgever wordt, of al een doorgewinterde baas bent: een werknemer aanwerven verloopt altijd op dezelfde manier. U neemt tijdens de aanwervingsprocedure diverse verplichte, administratieve stappen – essentieel voor een succesvolle samenwerking.

Van contract tot aangifte

Spotte u tussen alle kandidaten de witte raaf? Dan is het tijd voor actie: die werknemer aanwerven. En dat gaat gepaard met een reeks formaliteiten:

Daarnaast zijn er nog wettelijke verplichtingen waaraan u voor én na de aanwerving moet voldoen.

Hulp bij een werknemer aanwerven

Wilt u een werknemer aanwerven? Dan komt er een papierberg op u af. Noodzakelijk, want met de verplichte sociale documenten (het arbeidscontract en –reglement) bewijst u dat u de sociale wetgeving naleeft. Maar spijtig genoeg is dat papierwerk ook complex en tijdrovend.

Bespaar uzelf die moeite en laat de formaliteiten over aan Securex.

  • Vlotte en correcte afhandeling
    Securex vindt probleemloos zijn weg in het administratieve doolhof. Zo verzorgt het tijdig alle verplichte aangiften en financiële transacties.
  • Transparante werkwijze
    U behoudt op elk moment de volledige controle. Vragen over de gang van zaken? Uw Client Advisor kent uw dossier tot in de puntjes en heldert alle onduidelijkheden meteen op. Meer nog: hij brengt u proactief op de hoogte.

Zo kunt u al beginnen te denken aan de aanwerving van de volgende werknemer ...