International
 
 
 

Internationale HR rapportering

International payroll is uiteraard niet enkel aanwezig op vlak van services, maar ook op vlak van internationale rapportering.

U bent actief in verschillende landen en u bent tevreden over de dienstverlening die elk land u biedt.

De payroll wordt correct beheerd, betalingen worden op tijd uitgevoerd en bij vragen wordt u steeds op tijd en vriendelijk geholpen.

U merkt echter dat u en uw HR departement nog veel tijd verliezen met het consolideren van de verschillende gegevens van de verschillende landen. Daar de wetgeving in elk land anders is, en de payroll motoren daarom ook steeds anders zijn, krijgt u voor elk land andere outputdocumenten, die u moet herwerken tot één globaal rapport.

Tegelijkertijd dringt uw management erop aan om steeds sneller, steeds uitgebreidere rapporten aan te leveren, die meer en meer grensoverschrijdend zijn.

Wij bieden u een oplossing in de vorm van onze tool voor internationale HR rapportering: HRonline International. Deze online tool verzamelt alle lokale gegevens en verwerkt ze in één globaal, grensoverschrijdend rapport.

U kunt gaan rapporteren op master data, calculated wages of u maakt gebruik van onze report designer.

Flexibele oplossing

De data exchanger zorgt ervoor dat we, via een specifiek rapport, data kunnen inlezen van onze partnerlanden of zelfs uw eigen lokale payroll provider.