International
 
 
 

Vertrouw uw international payroll aan goede handen toe

Het loonbeheer is een belangrijke uitdaging voor elk bedrijf dat zich op internationale schaal ontwikkelt: het betalen van de lonen moet altijd conform de wetgeving van elk land zijn.

Met Securex beschikt u over één enkel aanspreekpunt dat in goed overleg samenwerkt met specialisten gevestigd in de verschillende landen waar uw bedrijf actief is.

Hebt u een vraag, een twijfel, een project? Uw unieke aanspreekpunt bij Securex helpt u stap voor stap bij uw internationale ontwikkeling, bij uw vestiging in een nieuw land tot aan de mobiliteit van uw medewerkers tussen de verschillende filialen.

Op deze wijze verhoogt u de efficiëntie van uw international payroll, verspeelt u geen tijd meer in administratieve doolhoven en hebt u de zekerheid dat het loonbeheer nauwkeurig uitgevoerd wordt, ongeacht het land of de betrokken werknemer.

Onze troeven voor een efficiënte international payroll

Securex beschikt over een uitgebreid netwerk van experten op plaatselijk niveau die dag na dag antwoord kunnen geven op uw vragen en u op de hoogte houden van de evolutie van de wetgeving. Juristen, advocaten, fiscalisten staan tot uw beschikking dankzij de partners die Securex samenbrengt op elke markt waar uw bedrijf actief is.

Mobiliteit is een groot probleem voor bedrijven die buiten de landgrenzen uitbreiden. Zijn sommige werknemers tegelijkertijd in twee landen actief? Vertrekt een medewerker enkele maanden naar het buitenland voor een opdracht? Onze experts in cross border employment staan klaar om u te helpen.

Aanwezig zijn in verschillende landen betekent ook tijd besteden aan het verzamelen van data om een efficiënt HR-beleid te voeren. Securex biedt u een oplossing met geïntegreerde rapportering, die u helpt om de juiste beslissingen te nemen op basis van betrouwbare en objectieve gegevens en indicatoren.