International
 
 
 

Tal van internationale HR-diensten

Of u nu een kmo in volle groei bent of een al stevig gevestigde multinational, toch vereist een uitbreiding naar het buitenland vaak bijkomende HR-diensten om zo een HR-beleid te kunnen uitbouwen dat ambitieus en coherent is en correct geïmplementeerd wordt in elk land waar uw bedrijf gevestigd is.

Securex biedt u een brede waaier internationale HR-diensten die kunnen beantwoorden aan al uw behoeften op internationaal vlak:

  • De in België gevestigde HUB van Securex geeft u toegang tot een internationaal netwerk van deskundigen die een antwoord bieden op alle vragen over het land waar u zich gevestigd hebt. Deze specialisten houden u ook op de hoogte van de evolutie van de sociale wetgeving in de landen die u betreffen.
  • U wenst in een nieuw land van start te gaan? Securex vergaart voor u alle nuttige informatie: juridische vorm van het filiaal, soorten arbeidsovereenkomsten, extralegale voordelen, enz. Het resultaat: minder energie verspild aan het verzamelen van inlichtingen, meer tijd om aan de business te wijden.
  • Er bestaat geen enkel standaard model voor internationale uitbreiding: elk bedrijf heeft zijn verplichtingen, zijn specifieke kenmerken en zijn doelstellingen. Dat is waarom Securex u vier aparte samenwerkingsmodellen voorstelt in functie van uw behoeften.
  • Arbeidsovereenkomsten, loonpakketten, sociale zekerheid, … Al deze parameters worden al gauw complex wanneer een bedrijf actief is in twee of meer landen. De afdeling Taks & Legal van Securex helpt u bij deze kwesties die vaak complex zijn maar vaak ook bijdragen tot de competitiviteit van uw onderneming.