Grote onderneming
 
 
 

Payroll zonder kopzorgen

Loonadministratie is een tijdrovend en foutgevoelig proces. Maar u moet het doen. Securex maakt die complexe taak graag gemakkelijk. Dankzij onze ervaring en met de ondersteuning van onze baanbrekende tools, verloopt uw loonadministratie snel en vlekkeloos.

Alle basistaken voor payroll

U vindt bij Securex gemakkelijke services voor al uw basistaken in payroll:

  • Personeelsadministratie: foutloze opmaak en verwerking van Dimona-aangiften, infobladen, voorschotregelingen, ...
  • Loonverwerking: tijdige en foutloze berekening van het loon van uw medewerkers, mét uitgebreide automatische en manuele kwaliteitscontrole
  • Tijdsbeheer: gedetailleerd en geautomatiseerd beheer van prestaties, op basis van specifieke uurroosters, feest- en vakantiedagen, ...
  • Verplichte aangiften: correcte opmaak van loonbrieven en fiscale fiches, en terbeschikkingstelling van volledige informatie aan uw medewerkers.

Ondersteuning door een sterk team

U hebt bij Securex maar één contactpersoon: uw Client Advisor. Hij garandeert een correcte afhandeling van uw hele dossier. Bovendien kunt u bij hem terecht met al uw vragen over loonberekening, administratie en personeelszaken.

Overtreft uw vraag zijn kennisdomein? Dan overlegt uw Client Advisor intern met de meest geschikte expert.

Baanbrekende HR-software

HRonline is hét revolutionaire en krachtige HR-softwareplatform van Securex. Met het pakket HRonline eXTENDED integreert u alle aspecten van uw personeelsbeheer in realtime in de cloud.

De Basismodule staat garant voor een vlotte en correcte personeels- en loonadministratie. Aan dit basispakket kunnen verschillende uitbreidingsmodules toegevoegd worden. Onder meer voor tijds- en prestatieregistratie, en het beheer van opleidingen, competenties en evaluaties. Dankzij deze modulaire structuur kunt u HRonline eXTENDED samen met uw onderneming laten groeien.

Ontdek de troeven van HRonline eXTENDED – het meest complete en geïntegreerde modulaire HR-softwarepakket op de markt.