Grote onderneming
 
 
 

Advies bij internationale tewerkstelling

Overschrijden uw werknemers geregeld de grenzen? Dan weet u dat dit een administratieve ravage veroorzaakt. Maar tegelijk schuilt er in die internationale tewerkstelling ook een financiële kans. Want met een slimme salary-split verhoogt u het nettoloon van uw werknemers aan dezelfde loonkost.

Doe een beroep op Securex om die grensoverschrijdende arbeid optimaal te beheren.

Administratieve ondersteuning

Securex is geen groentje in buitenlandse tewerkstelling. We helpen elke dag bedrijven door het administratieve doolhof van andere overheden. Daarvoor doen we een beroep op betrouwbare partners in verschillende (buur)landen. Ook onze eigen consultants zijn uitstekend op de hoogte van de relevante regelgeving.

Advies bij grensoverschrijdende arbeid

Buitenlandse tewerkstelling is maatwerk. Daarom luisteren we altijd eerst heel goed naar uw plannen en ideeën. We bestuderen grondig uw arbeidsovereenkomsten en prestatiestaten, cao’s, arbeidsreglementen en company policies, personeelsdossiers en verzekeringscontracten. Daarop passen we de internationale regels toe. Zo weet u zeker dat u juridisch correct advies krijgt.

Berekening van de optimale salary-split

Een gesplitst salaris zorgt bijna altijd voor lagere belastingen. De complexe fiscale, sociale en arbeidsrechtelijke administratie die daarbij komt kijken, nemen we graag van u over. Zo bezorgt u uw medewerker een hoger nettoloon – zelfs zonder loonsverhoging.