Grote onderneming
 
 
 

HR Signals: automatische HR-benchmarks

Voor strategische HR-beslissingen vertrouwt u niet zomaar op uw buikgevoel. U wilt cijfers en statistieken die prijsgeven hoe uw bedrijf eraan toe is. En u wilt uw concurrentiepositie heel precies kennen. Zodat u exact weet waar en hoe u moet bijsturen. HR Signals is de HR-barometer die u nodig hebt.

Automatische evaluatie

HR Signals maakt met de gegevens uit uw personeelsdossiers een objectief rapport van uw bedrijf. U krijgt een score voor vijf fundamentele HR-indicatoren:

  • Absenteïsme – Hoeveel dagen gingen verloren door ziekte of ongeval in het privéleven van uw mensen?
  • Veiligheid – Hoeveel dagen werden niet gepresteerd door een arbeidsongeval?
  • Personeelsverloop – Welk percentage van uw personeel verliet in de voorbije periode uw bedrijf?
  • Anciënniteit – Hoe lang blijven uw medewerkers gemiddeld bij uw bedrijf?
  • Leeftijd – Wat is de gemiddelde leeftijd van uw werknemers?

Vergelijkbare resultaten

We vergelijken uw rapportcijfers met de score van andere bedrijven in en buiten uw paritair comité. Die benchmarkgegevens halen we uit ons ruime klantenbestand – anoniem gemaakt, uiteraard.

HR Signals bezorgt u niet alleen een tabel met cijfergegevens. We vertalen ze direct naar overzichtelijke grafieken die trends en evoluties duidelijk maken. Zo ziét u of u beter dan de markt presteert, of niet.

De perfecte basis voor uw beleidsbeslissingen

Hét voordeel van HR Signals? U krijgt een schat aan informatie zonder dat u erop moet wachten. Of zonder dat u een duur onderzoeksbureau moet inschakelen. Met één muisklik krijgt u een overzichtelijk kwartaalrapport op uw scherm. Gratis, en gebaseerd op échte resultaten. Geen betere basis voor uw HR-beleid!

Krijgt u graag advies bij de interpretatie van de cijfers? Of wilt u actie ondernemen en hebt u nood aan een expert met veel ervaring in een specifiek HR-domein? Neem dan zeker contact op met Securex