Grote onderneming
 
 
 

Handige en tijdbesparende onlinehulpmiddelen

Bij HR komt een pak cijfer- en papierwerk kijken. Dát kunnen we niet veranderen. Wat wel? Het werk gemakkelijker en eenvoudiger maken. Met onze calculators en tools verliest u minder tijd aan tussentaken en houdt u meer ruimte over voor écht belangrijke HR-opdrachten.

Automatische benchmark

Hebt u veel of weinig absenteïsme? Is het veilig werken bij u? Hoe snel gaat uw personeelsverloop? En hoe zit het met anciënniteit en leeftijdsverschillen op de werkvloer? Securex vergelijkt uw score met die van sectorgenoten en andere bedrijven. Zo weet u meteen waar u moet ingrijpen.

Ontdek alles over de automatische benchmark HR Signals

Digitale documenten en communicatie

De HR-papierberg in ons land is niet gering. De juiste documenten snel terugvinden? Dat kan alleen met een onfeilbaar systeem. Securex maakt daarom al uw loonfiches, attesten en overzichten online beschikbaar. Netjes geordend en zonder ezelsoren. Ontdek alles over Mijn Documenten

Wilt u nog minder papier gebruiken? Maak dan ook uw loonbrieven en facturen helemaal digitaal. Maak kennis met Zoomit en Certipost

Calculators en simulators

U moet geregeld gelijkaardige, complexe berekeningen uitvoeren. Ook die vereenvoudigden we. In onze calculators en simulators moet u alleen de basisgegevens invullen. De geavanceerde rekenmachines doen de rest.