Grote onderneming
 
 
 

Al uw loon- en personeelszaken onder één dak

Securex is méér dan een sociaal secretariaat. We zijn uw one stop shop voor alles wat maar met loon- en personeelsbeheer te maken heeft. Ook ver buiten de wettelijke minimumverplichtingen. U krijgt hier dus ook veel advies. En handige middelen om uw eigen taken te vereenvoudigen. Zo krikken we uw HR-beleid samen naar een hoger niveau.

Efficiënt sociaal secretariaat

We hebben al uw wettelijke verplichtingen onder controle. Correcte loonberekeningen en -fiches? Tijdige aangiftes? Foutloze tijdsregistratie? Volledige personeelsdossiers? Eén adres: het onze.

Bovendien heeft u als Securex-klant toegang tot HRonline, onze hypermoderne administratietool voor loon- en personeelsbeheer.

Betrokken sociaaljuridische raadgever

Administratie en registratie is niet alles. Soms heeft u ook gewoon een vraag. Of wilt u even aftoetsen bij een expert of u de juiste beslissing nam. Gebruik Securex op dat moment als kenniscentrum. Ga op zoek naar antwoorden op Lex4You, onze sociale databank. Of stel uw vraag aan onze experts.

Uitstekende samenwerking

Uw complexe en uitgebreide HR-taken vragen om maatwerk. Daarom krijgt u van bij de start een persoonlijke client advisor toegewezen. Die bespreekt samen met u de reikwijdte van onze samenwerking en stelt het perfecte Securex-team voor u samen. Wilt u bijsturen? Hebt u vragen? Dan hebt u maar één telefoonnummer nodig: dat van uw client advisor.

Voor alle onderdelen van uw personeelsadministratie