Grote onderneming
 
 
 

HRonline Performance

Objectieve evaluatie, motiverende aanpak

 


Gemotiveerde medewerkers presteren beter en bepalen zo mee het succes van uw onderneming. Met de module HRonline Performance beschikt u over krachtige software om de prestaties van uw medewerkers op te volgen, te evalueren en bij te sturen waar nodig.

Dankzij HRonline Performance volgt u uw medewerkers efficiënt en transparant op, en betrekt u zowel leidinggevenden als medewerkers bij uw evaluatieprocessen. Zo zorgt u voor onderbouwde HR-beslissingen en gemotiveerde medewerkers. Het ultieme doel? De juiste werknemer op de juiste plaats.

Uw evaluatieprocessen automatiseren en integreren in uw totale HR-beleid betekent bovendien papierloos werken, minder administratie, een lagere foutenlast én tijdwinst! Meer tijd dus voor feedback en coaching van uw medewerkers.

Performance is 100% geïntegreerd met HRonline. En combineert u HRonline Performance met de modules HRonline Competences en HRonline Learning? Dan hebt u dé totaaloplossing in handen voor een optimaal beheer van evaluaties, competenties én opleidingen!

De troeven van HRonline Performance voor de evaluatie van uw werknemers

  • Geïntegreerd met de basismodule van HRonline eXTENDED én met de andere talentmodules HRonline Competences en HRonline Learning
  • Efficiënte en transparante evaluatieprocessen
  • Actieve betrokkenheid van medewerkers en leidinggevenden bij evaluaties
  • Onderbouwde HR-beslissingen
  • Gemotiveerde medewerkers
  • Papierloos werken, minder administratie, een lagere foutenlast én tijdwinst