Grote onderneming
 
 
 

HRonline eXTENDED

De meest complete modulaire en geïntegreerde HR software

HRonline eXTENDED is een revolutionaire en krachtige cloudoplossing die alle aspecten van uw personeelsbeheer kan integreren in de cloud. HRonline eXTENDED garandeert een vlotte en correcte personeels- en loonadministratie.

Aan dit basispakket kunnen verschillende uitbreidingsmodules toegevoegd worden. Onder meer voor tijds- en prestatieregistratie, en het beheer van opleidingen, competenties en evaluaties. Dankzij deze modulaire structuur kunt u HRonline eXTENDED samen met uw onderneming laten groeien.

10 redenen om HRonline eXTENDED te kiezen als HR-software

 1. Altijd en overal in realtime beschikbaar in de cloud
  De gegevens van HRonline eXTENDED zijn 24 op 7 in realtime beschikbaar voor u. Werkt u met de uitbreidingsmodule HRonline ESS/MSS, dan hebben ook uw medewerkers en leidinggevenden uiteraard permanent toegang.
 2. Veilig en gebruiksvriendelijk
  Via het beveiligde klantenportaal van Securex hebt u toegang tot HRonline eXTENDED. Dankzij haar intuïtieve navigatie, een handige zoekfunctie, ingebouwde controlefuncties, intelligente wizards … munt de applicatie uit in gebruiksvriendelijkheid.
 3. Eén platform voor u, uw client advisor én uw personeel
  Uw client advisor werkt op hetzelfde softwareplatform als u. Dat wil zeggen dat alle bewerkingen in real time gebeuren. En dat uw client advisor, indien nodig, zelfs taken van u kan overnemen. En laat u de module HRonline ESS/MSS activeren, dan kunt u ook uw personeel betrekken bij uw HR-processen.
 4. Vlot en correct personeel- en loonbeheer
  Intelligente wizards en gebruiksvriendelijke workflows, krachtige controlesystemen en ingebouwde signaalfuncties, geïntegreerde service level agreements… Samen garanderen ze een vlot en correct personeels- en loonbeheer. Zelfs de verplichte Dimona-aangifte is geïntegreerd en verloopt automatisch.  
 5. Uitgebreide rapporteringsfunctionaliteiten
  De basismodule van HRonline eXTENDED bevat al meer dan 70 rapporten die u naar wens kunt aanpassen. Extra rapporten laat u ontwikkelen door Securex, of u gaat zelf aan de slag met de uitbreidingsmodule HRonline Report Designer. Zo genereert u waardevolle beleidsinformatie.
 6. Complete geïntegreerde HR-oplossing
  Met HRonline eXTENDED kunt u alle aspecten van uw personeelsbeheer automatiseren en integreren: personeels- en loonadministratie , het beheer van competenties , opleidingen  en evaluaties  … Elke wijziging wordt meteen doorgevoerd in het hele pakket. En dankzij de modulaire structuur kunt u de oplossing laten meegroeien met uw bedrijf.
 7. Unieke functionaliteiten
  Een geïntegreerd mailplatform, een robuust systeem voor documentmanagement, flexibel beheer van toegangsrechten, ingebouwde simulatietools … De functionaliteiten van HRonline eXTENDED zijn legio!
 8. Wereldklasse op KMO-formaat  
  HRonline eXTENDED is gebaseerd op de beproefde euHReka-software van NGA, wereldleider op het vlak van HR-software. Securex maakt deze high-end software bereikbaar voor KMO’s. Aangepast dus aan uw noden, uw wettelijke en sectorale context én uw budget.
 9. Internationale oplossing
  HRonline eXTENDED is beschikbaar in 4 talen. De loonmotor is afgestemd op de nationale context van België, Frankrijk en Luxemburg. En de global template laat interfaces toe met elke loonmotor in elk land.
 10. 100% webbased
  HRonline is 100% webbased. Dat wil zeggen dat er geen lokale installatie vereist is, dat bijkomende modules makkelijk kunnen geactiveerd worden, en dat updates en back-ups vlotter lopen dan ooit.