Grote onderneming
 
 
 

Gezonde werknemers voor duurzame HR

Een werknemer die zich goed in zijn vel voelt, presteert beter. Verwen zijn lichaam en geest met de loonvoordelen in uw cafetariaplan. Verbeter zijn carrière en gezondheid met stress- en loopbaanbegeleiding of een medische check-up. Of zet hem in beweging met een fitnessabonnement.

Gezonde en stressvrije werknemers

Deadlines, verantwoordelijkheden, teamwork … Elke job brengt stress met zich mee. Soms met ziekte en afwezigheden tot gevolg. Maar wie het slim aanpakt, maakt van die stress een bron van energie.

Energie om er met volle kracht tegenaan te gaan. Die haalt u uit de verschillende trajecten van Securex. Laat uw medewerkers kiezen uit screenings, trainingen, individuele gesprekken en coachings. Met een focus op beweging, voeding of ontspanning. Neem de extra’s op in uw cafetariaplan en krijg er een vitaal team voor in de plaats.

Groeihormonen voor talent

Investeren in opleidingen en loopbaanbegeleiding loont. Want uw bedrijf groeit door de ontwikkeling van uw mensen. Loopbaantrajecten en Development Centers focussen op de talenten van uw werknemer en kijken hoe zijn carrière het best evolueert – met nieuwe uitdagingen of extra opleidingen. Doel van de coaching? De juiste mensen op de juiste plaats. Zo krijgt u tevreden en gemotiveerde medewerkers, en minder personeelsverloop.

Cultuur, sport en ontspanning

Ook door sport blijven uw werknemers langer gezond aan het werk. Maak plaats voor een fitnessruimte. Of geef uw werknemers een fitnessabonnement. En de cultuurliefhebbers? Die krijgen het warm van gratis abonnementen en toegangskaarten voor een concert of theater. Kortingen op vakantiehuizen of recreatiecentra zijn dan weer geknipt voor gezinnen met kinderen.

Hoe integreert u al die mogelijkheden in uw cafetariaplan? Vraag raad aan uw Legal Advisor.