Grote onderneming
 
 
 

Vrije keuze voor verzekering

Wil u uw groepsverzekering laten meegroeien met het privéleven van uw werknemer? Bepaal dan zelf het budget en laat uw werknemer kiezen voor welke risico’s hij zichzelf en zijn familie wil verzekeren. Een werknemer met kinderen wenst zich misschien te verzekeren voor overlijden terwijl een andere op het einde van zijn loopbaan meer wil investeren in zijn pensioen.

Uitbreiding van uw groepsverzekering

Van alle bovenwettelijke voordelen heeft de groepsverzekering de grootste winst op lange termijn. U bindt uw werknemers voor een langere periode aan uw bedrijf én u wint er fiscaal mee. Ondertussen bouwt uw werknemer een mooi pensioenkapitaal op.

De meeste groepsverzekeringscontracten voorzien de opbouw van een pensioenkapitaal en de uitkering van een kapitaal bij overlijden. Maar u biedt uw werknemer nog meer mogelijkheden door ook tussenkomsten te voorzien in geval van arbeidsongeschiktheid door ziekte of ongeval.

Met een cafetariaplan bepaalt u het budget en laat u uw werknemer kiezen in functie van zijn behoeften en noden.

Collectieve verzekering voor medische kosten

De medische kosten voor tandzorg, een ooglaserbehandeling of kinesitherapie lopen vaak hoog op. Uw werknemer kan uiteraard een individuele verzekering afsluiten. Maar als werkgever met een collectief contract doet u dat veel voordeliger. Uw medewerker sluit alleen of met zijn hele gezin aan. Staat u dan in voor álle kosten? Nee, u bepaalt zelf het plafond of maximale tussenkomst.

Meer weten over aanvullende verzekeringen? Met Securex beschermt u uw bedrijf én uw medewerkers. Neem contact op met uw Legal Advisor voor een afspraak.