Grote onderneming
 
 
 

IJzersterke HR-diensten voor grote bedrijven

Securex is de grootste en meest ervaren HR-dienstverlener van het land. U vindt bij ons alle oplossingen voor een gemakkelijker en beter personeelsbeleid . We stemmen onze activiteiten nauwkeurig af op die van uw interne medewerkers. Of komen ter plaatse uw team versterken. U kiest zélf hoe ver u met ons in zee gaat.

Lees meer over onze kijk op HR.

Diensten en advies voor loon- en personeelsbeheer

De hoeksteen van een krachtig HR-beleid? Een vlekkeloze en soepele loonadministratie. Die uiteraard in overeenstemming is met alle wettelijke verplichtingen. Maar bij Securex krijgt u meer. We helpen u ook graag om strategisch slimme HR-keuzes te maken op elk moment:

Ontdek de voordelen van Securex als uw partner voor alle onderdelen van uw dagelijks loon- en personeelsbeheer.

Diensten en advies in complexe HR-materies

Sommige HR-kwesties vragen om de blik van een specialist. Securex selecteert dan graag een ervaren HR-expert met uitgebreide kennis van uw specifieke vraagstuk. We helpen u in deze domeinen:

Kom alles te weten over de aanvullende HR services van Securex.

De enige HR-dienstverlener die u nog nodig hebt

Securex treedt ook op als externe preventiedienst en HR consultant. Zo staan al uw HR-noden onder één dak. Uiteraard delen we intern de informatiekennis over uw bedrijf. Zo vergemakkelijken we uw administratie én hoeven we veel minder vaak bij u aan te kloppen voor extra info.