Grote onderneming
 
 
 

Payroll & reward

Uw inspanningen stoppen niet op het moment dat u uw medewerkers hebt aangeworven. Daarna moet u alles in het werk stellen om hen te ondersteunen. Zo helpt u hen om ongeëvenaarde prestaties neer te zetten. Die hebt u nodig voor de goede werking en de groei van uw onderneming.

Een goeie verstandhouding begint met een correct loon. Een loon dat op tijd betaald wordt, correct is, maar ook competitief en aantrekkelijk. En dat alles zonder dat het u handenvol geld kost.

Een gegarandeerde payroll-ondersteuning

Om een snelle en vlekkeloze payroll te garanderen, doet u beroep op een sociaal secretariaat. Zij zijn dé specialisten om de lonen te berekenen, de wettelijke aangiftes te doen en u sociaal-juridisch te ondersteunen. Soms vergeet men echter de inspanningen die het HR departement moet doen ter voorbereiding van de loonsberekening. Tijdelijke afwezigheden of een verhoogde werkdruk kunnen roet in het eten gooien op cruciale momenten. Securex kan u tijdelijk of permanent ondersteunen door payroll specialisten in uw bedrijf ter beschikking te stellen. Zij nemen een deel of alle taken van uw payroll medewerkers over.

Wenst u de payroll volledig te outsourcen, dan hebben wij voor u outsouHRce .

Het juiste loon voor de juiste prijs

Door onderzoek weten we dat het loon is niet de belangrijkste motivator is. Echter, het blijft van cruciaal belang dat het loon correct is, competitief en volledig conform de strategie en objectieven van uw organisatie. Op die manier kan het loon effectief bijdragen aan een actief retentiebeleid. Via onze specifieke aanpak zijn wij in staat om de link te maken tussen de bedrijfsstrategie en de salarispolitiek. Onze Compensation & Benefits specialisten staan u bij met raad en daad.