Grote onderneming
 
 
 

Training en opleiding van HR-talent

U weet intussen wel dat bijleren niet ophoudt als u de schoolbanken verlaat of de auladeuren dichttrekt. Levenslang leren is een must, zeker voor HR-professionals.

Bij Securex krijgen uw medewerkers training van experts met een grondige kennis van de praktijk. Alle trainingen zijn dus ook meteen toepasbaar in uw onderneming.

Uitgebreide opleidingscatalogus

Securex biedt permanent een reeks HR-trainingen aan waarop u zich vrij kunt inschrijven. Die stellen we samen op basis van onze uitgebreide ervaring en ons onophoudelijke onderzoek naar HR-kwesties.

Raadpleeg de volledige opleidingskalender

Training en opleiding op maat

We tekenen het liefst een trainingstraject op maat van uw medewerkers uit. Dat volgt altijd dezelfde vijf stappen:

  • Analyse van uw leervraag: Vanwaar komt de vraag? Wat wilt u anders zien? Waar ervaren uw medewerkers een tekort aan kennis of vaardigheden?
  • Formulering van de doelstelling: Welke resultaten willen we bereiken op niveau van het individu én van de organisatie?
  • Uittekening van leertraject: welke leerkansen worden aangeboden.
  • Realisatie en implementatie: Uw medewerkers krijgen concrete training, opleiding… van onze experts.
  • Feedback: Zijn de resultaten bereikt en leidt de veranderde situatie tot een nieuwe leervraag?

Specialist in HR-training

Onze trainers en docenten zijn doorgewinterde HR-specialisten met veel ervaring als spreker. Ze geven uitsluitend les over thema’s waarin ze zelf dé specialist zijn:

  • HR-topics: professioneel rekruteren, performance management implementeren, de toegevoegde waarde van sociale media, de veranderde rol van HR business partners...
  • Change: omgaan met verandering in het bedrijf
  • Leiderschap: hoe leiderschap opnemen en ontwikkelen in een bedrijf
  • Gezondheid en veiligheid: ergonomie, uittekenen van een veiligheidsbeleid, EHBO, risicobeheersing, ...

Interesse in HR-training van Securex?
Laat het ons weten

Betaal uw Securex-opleidingen met opleidingscheques

Wist u dat u een groot deel van uw Securex-opleidingen eenvoudigweg betaalt met opleidingscheques of met steun van de kmo-portefeuille? Zo hoeven financiële overwegingen u nooit tegen te houden om te investeren in uw welzijn en menselijk kapitaal.

Ontdek meteen of u recht hebt op subsidies via de kmo-portefeuille of via opleidingscheques voor uw Securex-opleidingen.