Grote onderneming
 
 
 

Engagement en leiderschap

De kwaliteit van het management is een van dé redenen voor mensen om hun organisatie te verlaten. Belangrijker dan loon en extralegale voordelen! Slagen uw managers er niet in de motivatie en het engagement van hun teams hoog te houden? Dan zetten ze de deur naar een andere werkgever wagenwijd open.

Maak leiders van uw managers

Leiderschap is tegelijk cruciaal én schaars. Securex ontwikkelde daarom een eigen leiderschapsmodel om de noodzakelijke kwaliteiten in uw organisatie op te sporen, en uw mensen klaar te stomen voor een rol als leider:

  • Achterhaal uw leiderschapsstijl – Elke organisatie heeft nood aan een eigen stijl van leidinggeven, aangepast aan sector, medewerkers en talent.
  • Begeleid uw managers – Leidinggeven kan aangeleerd worden. Met workshops, oefeningen, rollenspelen en specifieke trainingen. Maar ook met coaching op langere termijn.

Motiveer uw werknemers

Gemotiveerde en geëngageerde werknemers presteren beter. Ze zijn ook gelukkiger en verlaten uw organisatie dus niet snel. De taak van uw leidinggevenden? Hun team gemotiveerd houden. En hen betrekken bij uw organisatie. Securex ontwikkelde speciaal daarvoor het motivatiemodel.

Leiderschap is onmisbaar voor elke organisatie die vooruit wil.
Schakel Securex in om uw managers om te toveren tot krachtige leiders