Grote onderneming
 
 
 

Work/lifebalans en integratie

Wij zien werken en leven niet als twee onderscheiden activiteiten. Werken maakt deel uit van het leven. En net zoals alle andere onderdelen van het leven (zoals sporten, tijd voor gezin en relatie) is een goed evenwicht van cruciaal belang.

Onze visie? Werknemers die gemakkelijk schakelen tussen werken en niet werken, zijn gelukkiger. Ook terwijl ze professioneel bezig zijn.

Maak werken gemakkelijker

De technologie om flexibel werken en telewerken mogelijk te maken, is er. Het wettelijke kader ook. Maar de stap naar zo’n flexibele werkpolitiek is niet eenvoudig. Securex helpt u daarbij.

We schetsen samen met u een beleid voor werken op afstand, glijdende arbeidstijden en andere vormen van flexibele arbeid. Dat doen we volgens een bewezen methode, en met veel aandacht voor de gewoontes en gebruiken van uw bedrijf.

Vertrouw op onze specialisten

Securex is specialist in de begeleiding van verandertrajecten. We nemen uw project dan ook graag vanaf de analysefase in handen. Uiteraard zijn uw medewerkers en managers onze belangrijkste inspiratiebronnen. En zorgen we voor duidelijke communicatie, documentatie, training en begeleiding achteraf.

Interesse in flexibele arbeidsformules?
Securex tekent graag uw arbeidsbeleid uit