Grote onderneming
 
 
 

Organizational Change management en flexibel werken

Om duurzaam te blijven, moet uw organisatie soms veranderen. Securex begeleidt u en uw medewerkers bij de wijzigingen die u invoert, zoals flexibel werken.

Maak kennis met onze methode voor organizational change management. Of volg onze eendaagse workshop.


Flexibel werken dankzij telewerk

Door middel van telewerk laat u uw werknemers flexibel werken, van thuis uit. Zo pendelen ze minder, en beginnen ze de werkdag met meer energie. Securex helpt u om telewerk en andere vormen van flexibel werken in te voeren in uw bedrijf. We begeleiden u van a tot z, of bij een deel van het traject.

Ontdek hoe we uw organisatie klaarstomen voor telewerk.

Het Mobility Center geeft talent een nieuwe plaats

Soms kan of wil een werknemer zijn job niet meer uitvoeren. Maar wilt u hem toch niet kwijt. Securex begeleidt dit talent naar een nieuwe uitdaging binnen uw organisatie. Hiervoor installeren we samen een Mobility Center in uw bedrijf, of we treden op als externe partner.

Kom alles te weten over de werkwijze van het Mobility Center.

Performance cycle: evaluatiesysteem voor een duurzaam personeelsbeleid

Uw werknemers uitgebreid evalueren, is cruciaal voor hun duurzame inzetbaarheid. Maar onmogelijk zonder de juiste evaluatieaanpak. Securex ondersteunt u bij de ontwikkeling van een intensieve, objectieve methode – een zogenaamde performance cycle. Dit evaluatiesysteem is afgestemd op úw organisatie, en maakt deel uit van uw integrale HR-beleid. Met de performance cycle beoordeelt u niet alleen de prestaties van uw werknemers in een bepaalde periode. U krijgt ook inzicht in hun talenten en interesses, en bevordert hun persoonlijke groei op lange termijn.

Lees meer over de Performance Cycle van Securex. Of schakel ons in voor een intensieve begeleiding.