Grote onderneming
 
 
 

Rekrutering en selectie van HR-talent

Uw mensen zijn de motor van uw bedrijf. En dus zijn de mensen die uw mensen begeleiden, van cruciaal belang. Want zij doen uw motor op volle toeren draaien.

Securex vindt voor u die getalenteerde en gemotiveerde HR-medewerkers. We garanderen bovendien dat ze perfect bij uw bedrijfscultuur passen.

Ons rekrutering- en selectietraject telt drie grote stappen:

Stap 1: analyse en functieomschrijving

We analyseren uw noden en stellen een specifiek functieprofiel op. Daarbij hanteren we een holistische benadering. Die gaat veel verder dan de opsomming van competenties: ze brengt ook de juiste match met uw bedrijfscultuur in rekening.

Stap 2: intensieve zoektocht

De concurrentie op de arbeidsmarkt is groot. En HR-talent is grof wild in de jacht op talent. Securex is een uitgelezen partner om die strijd aan te gaan:

  • Uitsluitend HR-profielen – Securex is geen klassieke recruiter. We zijn een HR-specialist pur sang. Financiële en juridische profielen? Die vindt u hier niet. Om de simpele reden dat we ons voor honderd procent focussen op de verbetering van uw HR.

  • Ruime databank en netwerk – We leggen onophoudelijk contacten met HR-medewerkers van allerlei niveaus en met verschillende achtergronden. Bovendien werken we permanent aan ons netwerk via evenementen, seminaries en outsourcingtrajecten. Onze databank telt meer dan vierduizend snel inzetbare HR-specialisten.

  • Massale verspreiding – Ons netwerk en onze databank zijn maar een eerste stap. We maken ook gretig gebruik van de klassieke kanalen zoals jobbeurzen, jobboards en gespecialiseerde media.

Stap 3: selectie van de juiste medewerker

We bestuderen alle cv’s en sollicitatiebrieven en houden een eerste telefonische screening. Uiteraard gelden daarbij uw eisen als norm. De beste kandidaten worden uitgenodigd voor een competentiegericht interview en een persoonlijkheid/motivatievragenlijst. Tenslotte doorloopt de eindkandidaat een uitgebreid assessment. Zo weet u zeker dat u straks de nieuwe HR-collega aan boord hebt die uw verwachtingen zal … overtreffen.

Mét garantie

Omdat wij samenwerken op exclusieve basis, bent u verzekerd van onze resultaatsverbintenis. Bovendien bieden wij u een garantie waardoor de medewerker gratis wordt vervangen indien hij/zij tijdens de proefperiode niet blijkt te voldoen.

En ook na de start blijven we uw nieuwe medewerker van kortbij opvolgen. Dat die aanpak loont, leren we uit onze tevredenheidscore: liefst 95 procent van onze klanten is na een half jaar volstrekt tevreden over zijn nieuwe collega’s.

Interesse in een HR-rekruteringstraject met Securex?
Geef ons meteen een seintje