Grote onderneming
 
 
 

Compensation & benefits

Hoe trekt u nieuw talent aan? Hoe beloont u uw medewerkers voor hun prestaties? En hoe motiveert u ze om op deze weg door te gaan? Uw loonbeleid blijft ongetwijfeld één van de voornaamste middelen waarmee u uw medewerkers het best overtuigt. Maar hoe optimaliseert u uw loonbeleid en houdt u toch uw kosten perfect in de hand?

Vanuit onze jarenlange expertise bieden wij volgende trajecten aan:

  • het implementeren van een strategische loonpolitiek
  • het installeren van een procesmatige loonoptimalisatie
  • functionele analyse van loonstructuur in het kader van een retentiebeleid
  • integratie en harmonisatie van verschillende salaris-systemen naar aanleiding van een fusie of overname
  • audit van de payroll-afdeling

Door hun inzicht in zowel de realiteit van de business als in de strategie van de onderneming, zijn onze consultants zijn in staat om de link te maken tussen de bedrijfsstrategie en de salarispolitiek.

Elk project wordt begeleid door een project-coördinator. Hij kan ten alle tijde beroep doen op de verschillende experts bij Securex. Of het nu gaat over sociaal juridische vraagstukken, pure comp&ben, internationale payroll of fiscaliteit: Securex heeft alle specialisten in huis.

Wij realiseren al onze projecten in co-creatie met onze klanten. Wij dringen geen methodologie op, maar gebruiken onze tools en aanpak als basis of werkmiddel om tot een vooraf gedefinieerd resultaat te komen. Te allen tijde is onze methodologie een middel en geen doel.

In contact komen met onze Compensation & Benefits specialisten?