Grote onderneming
 
 
 

Securex-opleidingen welzijn

Wilt u op de hoogte blijven van álle ontwikkelingen in de welzijnswetgeving? Of uw kennis van specifieke thema’s verdiepen? Neem dan deel aan onze Securex-opleidingen (welzijn), en volg wetswijzingen én praktijkvoorbeelden op de voet.

Open Securex-opleidingen

Welzijn bundelt heel wat domeinen: van veiligheid tot absenteïsme en conflictsituaties. Onze Securex-opleidingen weerspiegelen het hele spectrum: kiest u voor een basisvorming preventieadviseur, of wilt u uw skills als vertrouwenspersoon bijschaven? Wordt u EHBO-bedrijfshulpverlener, of hebben uw leidinggevenden behoefte aan training rond afwezigheidsgesprekken? …

Bekijk het volledige aanbod van Securex-opleidingen (welzijn) in de onlinekalender.

Securex-opleidingen: welzijn volgens úw noden

Hebt u een concrete opleiding voor ogen? Bijvoorbeeld een training rond ergonomie die ingaat op uw specifieke werkomstandigheden? Dan passen onze experts de Securex-opleidingen aan uw wensen aan.

Experts voor uw Securex-opleidingen

De lesgevers van de Securex-opleidingen, stuk voor stuk specialisten, hebben vaste voet in het bedrijfsleven, kennen de échte problemen van de werkvloer en gieten hun ervaringen in herkenbare praktijkvoorbeelden.

Betaal uw Securex-opleidingen rond welzijn met opleidingscheques

Wist u dat u een groot deel van uw Securex-opleidingen eenvoudigweg betaalt met opleidingscheques of met steun van de kmo-portefeuille? Zo hoeven financiële overwegingen u nooit tegen te houden om te investeren in uw welzijn en menselijk kapitaal.

Ontdek meteen of u recht hebt op subsidies via de kmo-portefeuille of via opleidingscheques voor uw Securex-opleidingen.