Grote onderneming
 
 
 

Experts in Health & Safety

Het Health & Safety-team van Securex telt ongeveer driehonderd specialisten uit alle welzijnsdomeinen. Zij werken met u samen in partnerschap of cocreatie. U kiest dus wat en hoeveel u uit handen geeft. Zo passen de oplossingen van Securex rond duurzame inzetbaarheid altijd in úw planning.

Specialisten voor uw uitdaging

Hebt u een vraag? Of zoekt u hulp om uw beleid uit te bouwen, of om een specifieke situatie op te lossen? Dan brengt Securex u in contact met de meest geschikte expert, of stellen we voor u een multidisciplinair team samen, met onder anderen:

  • arbeidsgeneesheren en medische assistenten
  • ergonomen en ingenieurs
  • psychologen en arbeidshygiënisten
  • health coaches en bewegingsexperts

Ruime ervaring

De leidraad voor de experts van Securex? Het inzetbaarheidsmodel en de WelzijnsWijzer-aanpak. Met die basis gaan ze creatief op zoek naar positieve en duurzame oplossingen. Dat deden ze trouwens al voor honderden bedrijven zoals het uwe. Hun ervaringen delen ze met collega’s als best practices. Zo rekent u bij elk project op de gecombineerde kennis van niet één, maar al onze experts! Overleggen met een van onze specialisten?
Stel uw vraag alvast aan Securex via het kadertje ‘Contacteer Ons’ (rechts bovenaan).

De ruimste ervaring op de markt

Onze experts voeren projecten uit bij honderden bedrijven. Al die ervaring vertalen ze intern in best practices naar hun collega’s. Zo geniet u altijd van de gecombineerde kennis van onze 300 specialisten.