Grote onderneming
 
 
 

Vang gezondheidsproblemen op dankzij de medische check-up van Securex

Met de medische check-up van Securex zorgt u ervoor dat uw medewerkers nu goed presteren en dat in de toekomst blijven doen.

Waarom kiezen voor een medische check-up?

Een goede fysieke of mentale conditie van uw medewerkers leidt tot betere prestaties. En heeft dus positieve gevolgen voor uw onderneming.

Hoe kan Securex helpen?

Wij voeren een medische check-up uit zowel op locatie bij de werkgever als in een medisch centrum in uw buurt.

Een volledige medische check-up op externe locatie

Securex organiseert de medische check-up van uw medewerkers in diverse centra verspreid over het hele land. U kunt deze aanbieden aan een of meerdere medewerkers binnen uw onderneming.

U hebt de keuze uit twee programma’s, afgestemd op uw behoeften en interesses.

Programma: Health Scan

De Health Scan is een beknopt medisch onderzoek van alle vitale onderdelen van het lichaam, aangevuld met een uitgebreid laboratoriumonderzoek en een cardiologische check-up.

Programma: Full Option

De Full Option is een uitgebreid medisch onderzoek van alle vitale onderdelen van het lichaam, aangevuld met een laboratoriumonderzoek en een cardiologische check-up.

Een Mobile Health Scan

De medische check-up vindt plaats in een trailer op een door u gekozen bereikbare standplaats. Het bezoek neemt een tweetal uren in beslag. Uw medewerker krijgt nuttige informatie over alle vitale delen van het lichaam, aangevuld met een bloedonderzoek en een cardiogram.

In beide gevallen maken we het u gemakkelijk door de gehele organisatie in eigen handen te nemen en zorgen we voor een win-winsituatie voor u en uw medewerkers.

 

Contacteer ons voor een voorstel op maat van uw organisatie.