Grote onderneming
 
 
 

Hou uw medewerkers fit, gezond en aan de slag met Health Coaching van Securex

Kies voor een vernieuwend beleid met Health Coaching

Het huidige economische klimaat is niet meteen rooskleurig. En dat heeft een impact op uw bedrijf en uw werknemers. Wat u daaraan doet? Uitpakken met een vernieuwend beleid. Dat waakt over de duurzame inzetbaarheid van uw werknemers. Want voelen uw medewerkers zich op de werkvloer als een vis in het water? Dan werken ze ook goed én lang.

Een piste naar fitte en gezonde medewerkers

Uw mensen fit en gezond houden is dus de boodschap. En een speerpunt in het beleid van Securex – onder de noemer ‘duurzame inzetbaarheid’. Daarom hebben we nieuwe, wetenschappelijk onderbouwde strategieën ontwikkeld: Health Coaching en Multidisciplinaire Projecten.

Health Coaching: oplossingen van Health Coaches en arbeidsgeneesheren

De knelpunten bij medewerkers en groepen tijdig opsporen en aanpakken? Dat is het hoofddoel van Health Coaching. De deelnemers zoeken samen met een gediplomeerde Health Coach naar langetermijnoplossingen voor problemen rond beweging, voeding, ontspanning, slapen, roken en alcohol. De arbeidsgeneesheer superviseert elke Health Coaching.

Health Coaching binnen en buiten het wettelijke kader

Vallen uw medewerkers binnen het wettelijke kader van artikel 33 van het KB over het Gezondheidstoezicht? Dan is Health Coaching voor uw individuele medewerkers inbegrepen bij onze basisovereenkomst: het ene jaar organiseren we een klassiek medisch onderzoek, het andere een Health Coaching. Zo werken we aan álle aspecten die het welzijn van uw medewerkers bepalen.

Ook buiten het wettelijke kader is Health Coaching een optie:

 

 

Uw medewerkers naar een hoger niveau tillen met Health Coaching?
Neem nu contact met ons op voor een voorstel dat uw organisatie op het lijf geschreven is.