Grote onderneming
 
 
 

Fysieke gezondheid op het werk

  • De kosten van 1 dag ziekteverzuim voor een bedrijf? Gemiddeld 134 euro.
  • Werknemers van bedrijven die inzetten op de gezondheid en het welzijn van hun werknemers zijn tot 44 procent meer tevreden én geëngageerd.

Steeds meer mensen zijn vandaag kenniswerkers. Is hun lichamelijke gezondheid daarmee bijzaak geworden? Integendeel: mensen die zich fysiek optimaal voelen … voelen zich ook goed in hun job. En doen uw organisatie op volle toeren draaien.

Securex heeft een gepaste oplossing voor elk aspect van de fysieke gezondheid van uw organisatie, uw teams en uw individuele medewerkers.

Voor uw teams

Traject: fit en gezond

Dit traject bestaat uit zes sessies die uw medewerkers aanzetten tot een duurzame en gezonde levensstijl.

  1. Inleiding: groepsdoelstellingen en actieplan
  2. Workshop: naar minder suikers en gezondere vetten
  3. Workshop: MMMh, samen koken
  4. Workshop: gezond én lekker
  5. Workshop: bewegen en fit blijven
  6. Evaluatie

U kunt al de bovenstaande workshops ook apart volgen.


Dagopleiding: fit en energiek door uw dag

Gezond eten, water drinken, bewegen én tijdig rusten. Meer fysieke activiteiten zijn niet nodig om u goed te voelen. In een halve dag maakt uw team kennis met de tien principes voor een gezond lichaam.


Workshop: rust en slaap


Opleiding: stoppen met roken

 

Voor uw medewerkers

Medische check-up

Kies een beknopt of uitgebreid medisch onderzoek voor één of meer van uw werknemers. Altijd bij u in de buurt en in minder dan een halve dag tijd. Lees meer.


Health Scans

In drie sessies leert uw medewerker alles over een gezonde levensstijl. Hij past dat toe op zijn persoonlijke situatie, stelt een actieplan op en evalueert dat samen met de coach. Lees meer.

 

Voor uw organisatie, teams én medewerkers

‘Werken’ staat vaak gelijk met ‘zittend werken’. Dat sedentarisme maakt het risico op gezondheidsproblemen alleen maar groter.

Daarom biedt Securex een waaier van oplossingen om uw medewerkers weer meer in beweging te krijgen. Ontdek onze oplossingen op elk niveau van uw organisatie.