Grote onderneming
 
 
 

Maak werk van een slim rookbeleid

Iedere werknemer heeft recht op een rookvrije werkplek – daarover is de wet duidelijk. Maar een slim rookbeleid doet meer dan rokers doorverwijzen naar een schuilhuisje op de parking. Zo’n beleid helpt uw medewerkers in hun strijd tegen de sigaret.

Informatiesessies over roken

Iedereen wil zijn zegje doen in het rookstopdebat. Ook op uw werkvloer circuleren vast veel meningen over sigaretten en sigaren.

Onze informatiesessie zorgt voor wederzijds begrip door juiste feiten en argumenten op een rijtje te zetten. Zo maken we de discussie los van individuele gevallen.

Zet de eerste stap naar een zinvol rookbeleid met Securex

Een enquête over roken

Onze enquête peilt met 35 gerichte vragen naar het rookgedrag en de wensen en voorstellen van al uw medewerkers. Het rapport met de resultaten bevat voorstellen voor een zinvol rookstopbeleid dat door uw medewerkers wordt gedragen.

Kom met Securex te weten wat uw mensen denken over roken

Een nieuw rookstopbeleid

Samen met onze preventieadviseur en uw verantwoordelijken tekent u stapsgewijs een slim rookbeleid uit. Dat houdt rekening met de wettelijke voorschriften én met de realiteit van uw onderneming.

Verlies geen tijd. Vraag raad voor de creatie van een rookstopbeleid

Groepsbegeleiding van stoppers

Nicotinepleisters helpen tegen de fysieke ontwenningsverschijnselen. Maar ze maken het psychologisch niet gemakkelijker om te stoppen met roken. Daarvoor is een goede begeleiding essentieel.

Daarom brengt onze preventieadviseur psychosociale aspecten uw medewerkers die de sigaret willen afzweren, geregeld samen om ervaringen uit te wisselen en achtergrondinformatie te delen. De groepsdynamiek vertienvoudigt het succes van uw campagne.

Start nu met begeleiding van stoppers