Grote onderneming
 
 
 

Medisch onderzoek zonder zorgen

De Externe Preventiedienst van Securex neemt de hele procedure uit uw handen. Vertrouw gerust op onze ervaring en kennis van zaken. Hebt u toch een vraag? Stel ze dan zeker aan uw contactpersoon bij Securex.

Aanduiden van de arbeidsgeneesheer en kennismaken met uw bedrijf

We zorgen voor een arbeidsgeneesheer die vertrouwd is met uw sector en de regio waarin uw bedrijf zich bevindt. Bovendien integreert onze arts zich daarna in uw onderneming. Hij bezoekt uw bedrijf geregeld, adviseert over concrete verbeteringen en woont elk jaar minstens twee keer de vergadering van het CPBW bij.

Analyse van de werkomstandigheden van uw werknemers

Onze arbeidsgeneesheer gaat de werkomgeving van al uw medewerkers grondig na en stelt een namenlijst op van hen die medisch toezicht nodig hebben. Hij onderzoekt ook meteen hoe de werkplek kan worden verbeterd en stelt concrete maatregelen voor.
Hij gaat ook de andere wettelijke voorschriften na, zoals de aanwezigheid van een EHBO-kit of de kennis van de gebrevetteerde hulpverlener.

Medisch toezicht

We nemen zélf contact met u op als het tijd is voor medische onderzoeken van uw medewerkers. We leggen ook zelf de namenlijst voor en maken in overleg de afspraken. Uiteraard bepaalt ú daarvoor het geschikte tijdstip. Doet u het liever zelf, dan kunt u dit  doen via Health & Safety online.

Uw medewerkers kunnen voor het onderzoek terecht in onze achttien medische centra, onze 160 dispensaria of in onze Medische Cars die we op uw verzoek tot aan de poorten van uw bedrijf rijden. Uw medewerkers hoeven zich dus nooit ver te verplaatsen en verliezen dus geen tijd.

Verbeteringsvoorstellen

De arbeidsgeneesheer voert niet alleen de medische onderzoeken uit. Hij geeft ook gezondheidsopvoeding- en voorlichting, let op drug- en alcoholgebruik, enzovoort. Bovendien bekijkt hij uw onderneming en uw werknemers vanuit onze specifieke welzijnsvisie: die leert dat gelukkige werknemers uitblinken. Hij formuleert dus voortdurend voorstellen om het welzijn van uw werknemers te verbeteren.

Vertrouw op Securex voor medisch toezicht met extra service.
Neem meteen contact met ons op