Grote onderneming
 
 
 

Opleidingen rond absenteïsme

Wilt u uw medewerkers langer en gelukkiger aan het werk houden? Dan zitten uw leidinggevenden het best op één lijn. Securex organiseert inspirerende opleidingen over absenteïsme, met praktische tips en tricks. Een must voor wie dagelijks wordt geconfronteerd met absenteïsme. Ontdek ons opleidingsaanbod!

Praktische vaardigheidstraining voor leidinggevenden

In deze praktische opleiding leert u hoe u het best omgaat met afwezigheden op de werkvloer. Wat zijn de evoluties in absenteïsme? Hoe verloopt een afwezigheid? En waar maakt ú als leidinggevende het verschil? Pak absenteïsme bij de wortel aan.

In 6 modules naar een objectief en duurzaam absenteïsme beleid

Een doordacht absenteïsmebeleid houdt rekening met verschillende factoren. Securex reikt u alle ingrediënten aan voor een succesvol beleid. Het resultaat? Een concreet plan, om meteen mee aan de slag te gaan. Verfijn uw absenteïsmebeleid.

Meten is weten

Een absenteïsmebeleid is gestoeld op cijfers. Welke gegevens moet u meten binnen uw organisatie? Hoe organiseert u een enquête of een meting? En welke onderzoeksmethodes zijn het meest succesvol? Leer uw organisatie te doorgronden.

Coachend werken

Spoor uw medewerkers aan om het beste uit zichzelf te halen. Securex helpt u om u te ontplooien als welzijnscoach. U krijgt alle gesprekstechnieken in de vingers, en ontwikkelt een stimulerende coachingstijl. Word een uitstekende motivator.

 

Klaar voor een spoorwisseling? Schrijf u nu in.