Grote onderneming
 
 

Sociaal en fiscaal nieuws

 

Laat niets aan het toeval over

Mensen zijn belangrijk. En dat weet u als geen ander! Securex heeft dan ook niet zomaar Human Capital Matters als baseline gekozen. Wij zijn ervan overtuigd dat het succes van een onderneming start met de manier waarop ze haar menselijk kapitaal aantrekt, aandacht geeft en laat evolueren.

Experts in alle domeinen

Van administratieve taken, over payroll en HR software, tot en met Consultancy en Welzijn. Wij hebben alle specialisten in huis. Door deze brede waaier aan diensten kunnen we u zowel globaal bijstaan als unieke HR partner, alsook specifieke oplossingen aanbieden voor specifieke problemen. En dit zowel op projectbasis als punctuele opdrachten.

Onze diensten in een notendop

Voor grote ondernemingen bieden wij een uitgebreid gamma aan diensten en producten. Deze worden onderverdeeld in 3 grote domeinen: HR Services, HR Consulting en Health & Safety.

HR Services

Securex is méér dan een sociaal secretariaat. We zijn uw onestopshop voor alles wat maar met loon- en personeelsbeheer te maken heeft.  Zo krikken we uw HR-beleid samen naar een hoger niveau.

Voor sommige complexe of gespecialiseerde HR-vraagstukken hebt u meer ondersteuning nodig. Kies op dat moment voor de Securex Expert Consultants. Dit team van specialisten biedt pasklare antwoorden voor de moeilijkste HR-kwesties.

HR Consulting

Voor het rekruteren en selecteren van nieuwe medewerkers, het ontwikkelen van hun talenten, de begeleiding bij de evolutie van hun carrière of de stopzetting van de arbeidsrelatie kan u een beroep doen op onze ervaren consultants.

Wilt u weten wat er écht leeft in uw bedrijf, dan kan u via onze HR Surveys de medewerkersperceptie meten. Of heeft u een meer strategisch HR project op stapel staan? Ook dan kunnen wij u begeleiden.

Wij kunnen u eveneens tijdelijk of permanent ondersteunen door payroll specialisten in uw bedrijf ter beschikking te stellen. Zij nemen een deel of alle taken van uw payroll medewerkers over.

Health & Safety

Als werkgever wilt u bouwen op dynamische, gemotiveerde en geëngageerde medewerkers, die zich goed in hun vel voelen. Dat is pure logica. Securex ontwikkelde een uniek model voor de inzetbaarheid van uw medewerkers. Onze Externe dienst voor preventie en bescherming ligt aan de basis van de verbetering van de veiligheid, gezondheid en het welzijn van uw medewerkers. Maar daarmee houdt het niet op! Via een integraal gezondheidsbeleid, een aanwezigheidsbeleid en een uitgebreid opleidingsaanbod, vervolledigen wij ons aanbod tot een totaaloplossing op vlak van Health & Safety.