Groep Securex
 
 
 

Securex informeert u

Als journalist wilt u de actualiteit over HR en duurzame inzetbaarheid vanop de eerste rij volgen en duiding van autonome experts krijgen over diverse onderwerpen, zoals leadership, gezondheid en welzijn op het werk, personeelsverloop, absenteïsme en vele andere zaken?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de laatste tendensen op het domein van het entrepreneurship in België? Of meer vernemen over het sociaal-wettelijke kader en het advies van onze experten-coaches uit de sector inwinnen?

Neem contact met ons op, wij zorgen voor een antwoord op al uw vragen.

Karolien De Prez - Press Relations
T 02 729 92 78 - E: karolien.de.prez@securex.be

Net als jullie werken wij met de meest recente enquĂȘteresultaten

Wist u dat Securex en u op dezelfde manier werken? Net als jullie nemen wij nooit een afwachtende houding aan. Ons team aan experts analyseert en interpreteert elk jaar een groot aantal gegevens over HR-thema’s en duurzame inzetbaarheid. Die thema’s variëren van stress over absenteïsme, tevredenheid van de werknemers, flexibiliteit op de arbeidsmarkt tot en met het personeelsverloop. De gegevens die wij met universitairen bestuderen, zijn afkomstig van ons Sociaal Secretariaat en onze dienst Medische Controle, maar ook van onze Externe dienst voor Preventie en Bescherming op het werk en van onze tweejaarlijkse enquêtes op basis van een representatieve steekproef aan werknemers in België.

Download onze White Papers

De resultaten van onze enquêtes maken het voorwerp uit van boeiende en leerrijke White Papers. U ontdekt er cijfers en grafieken, maar ook adviezen en actiepunten voor de zelfstandigen, de werknemers en de werkgevers.

Ontdek hier de recent gepubliceerde persberichten en White Papers.